Restaurant Kellys
Image default
Bedrijven

Bedrukte Glazen voor in de Horeca Bestellen

Introductie

In de horeca draait alles om het bieden van een unieke en gedenkwaardige ervaring aan je gasten. Een geweldige manier om je onderscheidend vermogen te vergroten en je merk te versterken, is door gebruik te maken van bedrukte glazen. Bedrukte glazen voegen een persoonlijk en professioneel tintje toe aan je horecaonderneming. In dit blogartikel bespreken we waarom bedrukte glazen een slimme keuze zijn voor de horeca en hoe je ze kunt bestellen om je merk naar een hoger niveau te tillen.

Waarom bedrukte glazen gebruiken in de horeca?

  1. Merkversterking: Bedrukte glazen bieden een uitstekende gelegenheid om je merkidentiteit te versterken. Door je logo, naam of een speciaal ontwerp op de glazen te laten drukken, creëer je een blijvende indruk bij je gasten en vergroot je de herkenbaarheid van je merk.

  2. Professionele uitstraling: Het gebruik van bedrukte glazen geeft je horecaonderneming een professionele uitstraling. Het laat zien dat je aandacht besteedt aan details en streeft naar kwaliteit. Dit draagt bij aan de algehele beleving van je gasten en kan hun loyaliteit vergroten.

  3. Marketingmogelijkheden: Bedrukte glazen fungeren als een subtiel maar effectief marketinginstrument. Wanneer je gasten je bedrukte glazen gebruiken, worden ze een wandelende reclame voor je merk. Ze kunnen ook leiden tot mond-tot-mondreclame wanneer gasten vragen waar ze die mooie glazen vandaan hebben.

Hoe bestel je bedrukte glazen voor je horecaonderneming? Stap 1: Ontwerp en personalisatie Denk na over het ontwerp dat je op de glazen wilt laten drukken. Kies je logo, bedrijfsnaam, slogan of een speciaal ontwerp dat past bij de sfeer en stijl van je horecaonderneming. Zorg ervoor dat het ontwerp opvalt en aantrekkelijk is voor je gasten.

Stap 2: Kies het type glaswerk Bepaal welk type glaswerk het beste past bij de dranken die je serveert. Of het nu gaat om bierglazen, wijnglazen, cocktailglazen of waterglazen, zorg ervoor dat het glaswerk van hoge kwaliteit is en voldoet aan de behoeften van je gasten.

Stap 3: Selecteer een betrouwbare leverancier Zoek naar een betrouwbare leverancier die gespecialiseerd is in bedrukt glaswerk voor de horeca. Controleer de kwaliteit van hun producten, bekijk recensies van andere klanten en vraag indien mogelijk naar voorbeeldglazen om de afdrukkwaliteit te beoordelen.

Stap 4: Plaats je bestelling Neem contact op met de leverancier en bespreek je ontwerp, glaswerk en de gewenste hoeveelheid. Zorg ervoor dat je alle details van je bestelling duidelijk communiceert, inclusief het gewenste aantal glazen, het gewenste ontwerp en eventuele speciale verzoeken. Vraag ook naar de prijs, levertijd en eventuele verzendkosten.

Stap 5: Controleer het ontwerp en geef goedkeuring Voordat de glazen worden bedrukt, zal de leverancier zoals APS Glass & Bar Supply je een proefdruk van het ontwerp sturen. Controleer zorgvuldig of het ontwerp aan je verwachtingen voldoet en of alle details correct zijn. Geef je goedkeuring voordat de productie van start gaat.

Stap 6: Levering en ontvangst Na het plaatsen van je bestelling en het goedkeuren van het ontwerp, is het tijd om te wachten op de levering van je bedrukte glazen. Zorg ervoor dat je de levering opvolgt en de verwachte aankomstdatum in de gaten houdt. Ontvang de glazen zorgvuldig en controleer of alles in goede staat is.

Stap 7: Promoot je merk met bedrukte glazen Zodra je de bedrukte glazen in handen hebt, is het tijd om ze te gebruiken en je merk te promoten. Gebruik ze in je horecagelegenheid en zorg ervoor dat je gasten ze zien en ervaren. Maak foto’s voor je sociale media en deel ze op je online kanalen om je merk nog verder te verspreiden.

Conclusie: Het bestellen van horeca glaswerk voor je horecaonderneming is een slimme en effectieve manier om je merk te versterken en je gasten een unieke ervaring te bieden. Volg de stappen in dit artikel, van het ontwerpen en personaliseren tot het plaatsen van je bestelling en het promoten van je merk met de glazen. Met bedrukte glazen voeg je een professionele uitstraling toe aan je horecaonderneming en vergroot je de herkenbaarheid en loyaliteit van je gasten.