Restaurant Kellys
Image default
Bedrijven

De beste verpakkingsmaterialen voor restaurants

Je hebt een levensmiddelenbedrijf en moet je producten verpakken. Je moet bedenken hoe gemakkelijk het is voor je klanten om te gebruiken, maar ook hoe duurzaam en milieuvriendelijk de verpakking is. Een van de meest bekende verpakkingen voor levensmiddelenbedrijven zijn bedrukte pizzadozen.

Bedrukte tas

Een bedrukte tas is een geweldige manier om je bedrijf te promoten. Ze zijn goedkoop, duurzaam en gemakkelijk op te bergen. Bedrukte tassen zijn ook geweldig voor branding. Ze kunnen worden gepersonaliseerd met je logo of slogan en worden uitgedeeld op evenementen of worden gebruikt als verpakking voor producten die je verkoopt. Bedrukte tassen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten, zodat ze perfect aan je behoeften voldoen.

Op maat gemaakte golfkartonnen dozen

Op maat gemaakte golfkartonnen dozen zijn duurzaam en sterk, waardoor ze perfect zijn voor het verpakken van voedsel. Deze dozen zijn gemaakt van gerecycled papier en kunnen in grootte variëren van grote bakken tot kleine deksels. Ze zijn er in verschillende vormen, van rechthoeken met flappen tot vierkanten zonder flappen. Je zult dus zeker de juiste optie vinden voor je behoeften. Wanneer je kiest voor op maat gemaakte golfkartonnen dozen, krijg je een product dat stevig genoeg is om je producten te beschermen tijdens verzending of opslag.

Bedrukte pizzadozen

Bedrukte pizzadozen zijn een geweldige manier om je merk te promoten en je product vers te houden. Ze zijn betaalbaar, duurzaam, gebruiksvriendelijk en verkrijgbaar in veel verschillende maten. Bovendien zijn ze er in veel kleuren. Bedrukte pizzadozen kunnen worden gebruikt voor allerlei soorten voedsel, zoals sandwiches of hamburgers, maar ook voor desserts zoals cupcakes of donuts. 

Kartonnen doos

Kartonnen dozen zijn een geweldige optie voor voedselverpakkingen. Deze dozen zijn zowel duurzaam als aantrekkelijk, dus je kunt ze gebruiken om zowel warme als koude gerechten te verpakken. Ze zijn ook geweldig voor het merk van je product, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor retail verpakkingen. Deze dozen worden niet alleen in de supermarkt gebruikt. Je kunt er ook voor kiezen om ze in restaurants te gebruiken of zelfs wanneer je producten online verkoopt.

Gekoelde dozen

Gekoelde dozen zijn verkrijgbaar in golfkarton en plastic. Ze worden gebruikt voor het verpakken van droge voedingsproducten, vloeibare voedingsproducten en soms beide. Gekoelde dozen hebben een deksel dat over de bodem van de container past, waardoor een afgesloten ruimte ontstaat om je product in te bewaren. Dit type verpakking kun je het beste gebruiken als je wilt dat je product vers blijft en toch zichtbaar blijft gedurende de hele houdbaarheid. Gekoelde dozen worden vaak gebruikt door bedrijven die behoefte hebben aan langdurige opslagoplossingen voor hun goederen.