Restaurant Kellys
Image default
Bedrijven

Verzeker uzelf van optimale veiligheid met een bliksembeveiliging

Wanneer het natuurgeweld van gedonder en gebliksem losbarst, kunt u maar beter veilig in huis schuilen. En dan wel in een huis voorzien van bliksembeveiliging. Een blikseminslag kan namelijk zeer grote gevolgen hebben. Tegen deze negatieve gevolgen, zoals schade aan de aanwezige elektronica in het pand, wilt u natuurlijk goed beschermd zijn. Dit kan u namelijk veel kosten schelen! Met behulp van een bliksemafleiderinstallatie van Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. bent u verzekerd van hoge kwaliteit bliksembeveiligingen en daarbij optimale veiligheid. Bescherm hiermee uzelf, uw huis of het bedrijfspand tegen blikseminslag.

Laat uw bliksembeveiliging met hoge kwaliteit aanleggen bij een bestaand object of nieuwbouwpand voor uw veiligheid

U woont al een tijdje in uw huidige woning, maar wil daar graag bliksembeveiliging laten bevestigen? Bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. is het onder ander mogelijk om de bliksembeveiliging aan te leggen bij een al bestaand pand of object. Wanneer u hiervoor kiest, worden er aardelektroden geslagen rondom het object. Vervolgens worden de afgaande leidingen aangebracht die van hoge kwaliteit zijn en u de beloofde veiligheid zal bieden. Uitsluitend worden deze aangesloten op de geslagen aardelektroden. Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. helpt u ook uit de brand wanneer u een nieuwbouw of renovatieproject wil voorzien van bliksembeveiliging. Bij nieuwbouw wordt er in veel gevallen in de randbalk een ringleiding aangebracht. Geheel passend bij het gebouw informeren zij u graag volledig over de aanbreng van uw bliksembeveiliging.

Het bedrijf verzorgt het advies, de aanleg, het onderhoud én de inspectie

Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. is een echte one-stop-shop. Voor alles omtrent bliksembeveiliging bent u bij hen aan het juiste adres. Zij zijn al 65 jaar werkzaam in de branche, zodat u verzekerd bent van een hoge kwaliteit en veiligheid. Na het advies komen zij de installatie ervan verzorgen, geheel passend aan uw wensen. Heeft u in de toekomst nog onderhoud en inspectie van de installaties nodig? Ook daarvoor belt u hen.

https://bliksembeveiliging.nl/