Restaurant Kellys
Image default
Hobby en vrije tijd

Kinderdisco party met lekkere snacks en drinken? Het kan bij Flappiekids

Ben je bezig met de organisatie van een kinderfeestje, en wil je kind graag naar de disco toe? Natuurlijk zou dit normaal gesproken niet kunnen want kinderen zijn daar veel te jong voor, maar bij flappiekids is het wél mogelijk! Uiteraard onder begeleiding, met gepaste muziek en eventueel met snacks en lekker drinken van de menukaart.

Geweldig discofeestje

Een kinderdisco organiseren kan lastig zijn want, waar doe je dat? Bij jou thuis, huur je een zaaltje? Je hoeft je hier helemaal geen zorgen om te maken als je in de regio Tilburg woont, want daar zit Flappiekids! Zij toveren de ruimte binnen no time voor je om tot heuse disco, inclusief discoverlichting, een karaoke-set met werkende microfoons, een podium en een DJ die alle favoriete nummers van de kinderen draait. In maximaal 2,5 uur tijd kunnen de kinderen genieten van muziek, spelletjes, ranja en een sing-a-long feestje!

Dus willen de kinderen graag hun zangkunsten laten horen of laten zien hoe goed zij zijn in dansen? Dan is een discofeestje in de regio Tilburg echt het ideale kinderfeestje!

Extra’s bij te bestellen

Hebben de kinderen liever frisdrank dan kan dat extra bijbesteld worden. Ook is het mogelijk verschillende snacks te reserveren zoals kaas, worst en chips. Voor de jongste kinderen worden discofeestje altijd in de middag georganiseerd maar, wanneer de kinderen rond de 12 jaar zijn kan dit ook in de avond gedaan worden. Ze beginnen dan rond 18:30 en het feest zal om uiterlijk 21:00 afgelopen zijn.

Dit feest kan voor kinderen van alle leeftijden geboekt worden. Wel dien je er rekening mee te houden dat dit pas kan vanaf 20 kinderen tot maximaal 40 kinderen. Wanneer er speciale wensen zijn voor tijdens het feest kun je contact opnemen voor een speciaal discofeest dat op maat gemaakt wordt voor je.

 

https://goo.gl/maps/P7rSicaoyv9nP4g6A