Restaurant Kellys
Image default
Hobby en vrije tijd

Een chique manier om vrienden uit te nodigen voor een dinner

Private dining is een heerlijke manier om met vrienden, familie of collega’s te genieten van een gedenkwaardige maaltijd. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon een avondje uit, er zijn veel voordelen aan private dining die het een ideale optie maken voor elke groep.

Mogelijkheden

Als het gaat om private dining zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt niet alleen uw eigen menu kiezen, maar ook de sfeer en het decor van de ruimte aanpassen aan uw wensen en voorkeuren. Private dining-ruimtes zijn er in alle soorten en maten, van intieme kamers met luxe meubilair en unieke accenten tot ruimere locaties die plaats bieden aan grotere groepen. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap kunt u misschien een ruimte kiezen die zowel binnen als buiten zit, wat een nog verbazingwekkender ervaring kan opleveren.

Locatie

Welke locatie u ook kiest voor uw privé diner, een van de belangrijkste voordelen is dat u kunt genieten van veel privacy zonder onderbrekingen of afleiding van andere gasten. Dit betekent dat gesprekken vrijelijk kunnen verlopen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat ze door vreemden worden afgeluisterd. Bovendien zorgt private dining ervoor dat gesprekken van begin tot eind ongestoord kunnen plaatsvinden – u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw ober tussen de gangen door komt of de gespreksstroom verstoort!

Een ander voordeel van private dining is de persoonlijke aandacht die u krijgt. In de meeste restaurants moet u in de rij staan voor meerdere gangen of items van het menu, omdat het personeel en de middelen beperkt zijn. Als u echter een privé-eetzaal boekt, hoeft u niet te wachten, want alles wordt op verzoek speciaal voor uw groep bereid. Bovendien gaat het personeel van deze faciliteiten vaak tot het uiterste om een onberispelijke service te bieden met persoonlijke accenten zoals op maat gemaakte menu’s of attente versieringen zoals bloemstukken en geurkaarsen op elke tafel.

De sfeer

Uiteindelijk onderscheidt een private dining-ervaring zich echter van een typisch restaurantuitje door de sfeer die wordt gecreëerd – een sfeer die werkelijk uniek is en op maat gemaakt voor de behoeften van uw groep! Wat voor soort evenement u ook plant – een verjaardagsfeest of een bedrijfsbijeenkomst – privé dineren zorgt ervoor dat iedereen zich speciaal en verwend voelt tijdens de maaltijd!