Restaurant Kellys
Image default
Hobby en vrije tijd

Een gezellig dagje weg met het gezin naar Vogelpark Avifauna

Wil je een dagje weg met het gezin? Ga dan naar Vogelpark Avifauna. Dit park is uitermate geschikt voor de hele familie. Geniet van de prachtige vogels en leef je lekker uit in de enorme speeltuin. De uitdagende toestellen en attracties zorgen voor een onvergetelijk dag met je kinderen. Bezoek ook vooral de spectaculaire vogeldemonstraties. Je ziet de mooiste vogels vlak langs je vliegen. Wist je dat er ook nog heel veel andere dieren te bewonderen zijn? Vogelpark Avifauna heeft alles in huis voor een gezellig dagje weg met het gezin.

Wil je een dagje weg met kinderen?

Ontdek de verschillende gebieden van Vogelpark Avifauna. Zo is een dagje weg met kinderen niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam. Bij het Cubaans brakwatermoeras kun je vlakbij de flamingo’s komen. Vanaf de vlonders van de Oosterse tuin zie je de kraanvogels en mandarijneenden. En wie weet laten de rode panda’s zich ook nog bewonderen. Wil je tijdens je dagje weg met het gezin echt tussen de dieren lopen? Wandel dan door het Afrika gebied. Hier kom je kraanvogels en parelhoenders tegen en let op de halfaapjes. Ze zijn erg nieuwsgierig en komen graag even bij je kijken! Door al die verschillende belevenissen is Vogelpark Avifauna ideaal voor een dagje weg met kinderen.

Bekijk het dagprogramma

Het park is elke dag geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt er gratis parkeren. Om je dagje weg met het gezin goed voor te bereiden, check je eerst even het dagprogramma. Hierin staan alle tijden genoemd van de vogeldemonstraties. Ook kun je zien hoe laat de dieren gevoerd worden. Soms mag je zelfs meehelpen, bijvoorbeeld bij de Australische lori’s. Een dagje weg met kinderen is natuurlijk niet compleet zonder een hapje en een drankje. Daarvoor kun je terecht in de verschillende restaurants van Vogelpark Avifauna. Een leuk dagje weg met gezin of kinderen? Koop snel een kaartje voor Vogelpark Avifauna.