Dit jaar nog een vakantiehuis huren in een luxe vakantiepark

Wilt u nog dit jaar een vakantiehuis huren voor een ontspannen vakantie met het hele gezin? Dan kunt u hiervoor onder andere terecht in Vakantiepark ’t Eekhoornnest. Dit park ligt in de regio Soest en beschikt over een ruim aanbod aan luxe vakantiewoningen. U kunt hier een vakantiehuis huren dat eigendom is van particulieren. Zij stellen het beschikbaar voor verhuur en verblijven er soms ook zelf om hun vakantie door te brengen. U kunt kiezen uit diverse typen vakantiewoningen. Zo kunt u kiezen voor een knus appartement voor twee personen tot een ruime vakantievilla voor een gezelschap tot wel 10 personen.

Een park met uitgebreide faciliteiten jong en oud

Het park beschikt niet alleen over vakantiewoningen. Een vakantiehuis huren op ’t Eekhoornnest betekent kiezen voor een complete vakantie. Er is een sauna met jacuzzi, u kunt fietsen huren en er zijn diverse sportactiviteiten mogelijk. In het restaurant kunt u genieten van een heerlijke maaltijd als u zelf niet wilt koken. In de zomervakantie is er een animatieteam aanwezig om te zorgen voor extra vermaak. En de omgeving leent zich bij uitstek voor leuke uitstapjes, ook met de kinderen. De vakantiehuizen zijn uiteraard van alle gemakken voorzien, zoals een volledig ingerichte keuken en een woonkamer met televisie en gezellige zithoek.

Huur een vakantiehuis van een betrouwbare verhuurder

Een vakantiehuis rechtstreeks huren van een particulier is altijd een risico. Is het huis wel goed onderhouden? Heeft het park waar het huis zich bevindt goede faciliteiten? U wilt de vakantie waar u het hele jaar naar uitkijkt natuurlijk niet in het water laten vallen. Kies daarom voor zekerheid en huur uw vakantiehuis op een vakantiepark dat goed aangeschreven staat. Vakantiepark ’t Eekhoornnest is daar zeker een goed voorbeeld van. Vele gasten bevelen het aan bij hun familie en vrienden omdat ze er een heel fijne vakantie hebben doorgebracht.

https://www.eekhoornnest.nl