Restaurant Kellys
Image default
Vakantie

6 Bezienswaardigheden in Nashville

Nashville is een stad die veel dingen te doen heeft die gerelateerd zijn aan muziek. Daardoor, en door de geschiedenis van deze stad, is de stad erg intrigerend. Al deze toeristische bezienswaardigheden maken Nashville een gave plaats om te bezoeken met jouw familie.

Het is verstandig om een auto te huren zodat je geen tijd verspilt tijdens jouw bezoek aan Nashville. Meer over autoverhuur in Nashville hier: https://www.autoprio.nl/. Hier is een lijst met dingen die je echt moet doen als je in Nashville bent.

Dingen die je moet doen in Nashville

De volgende dingen moet je echt doen als je op vakantie gaat naar Nashville.

De Broadway in Nashville

De Broadway in Nashville moet je ’s avonds bezoeken, dan kun je er echt veel beleven. Je kunt wat gaan drinken in een bar en het meest leuke van Broadway is dat er dagelijks live optredens gegeven worden.

Bezoek de Belle Made Plantation

Deze plaats is zo prachtig dat het de Queen of Tennessee Plantations genoemd wordt. Het is gebouwd in 1853 met een historische en Griekse stijl. Naast deze plantage staat een oud gebouw met een prachtig interieur.

Het Johnny Cash Museum

Nashville is een stad met een rijke muzikale achtergrond. Er zijn veel in Nashville die gerelateerd zijn aan muziek, zoals het Johnny Cash Museum. Het museum is geopend in 2013 en heeft een collectie:

  • Artefacten.
  • Films.
  • Brieven.
  • Handgeschreven notities.

Het interessante van dit museum is dat het alleen maar items bevat van Johnny Cash, uit verschillende stukken van zijn leven.

De Country Music Hall of Fame en Museum

Dit is één van de beste plekken in Nashville. Het biedt je de perfecte mix van geschiedenis en muzikale achtergrond van de stad. Je vindt hier historische artefacten van alle beroemde muzikanten.

Ryman Auditorium

Dit is de plaats die je niet alleen veel over de muzikale achtergrond van Nashville verteld, maar ook over de historische architectuur van Nashville. Deze plaats is nog steeds de ruggengraat van de muziek van Nashville. Er worden veel evenementen georganiseerd.

Naast de muziek, de architectuur en het design van het gebouw verteld het ook veel over de manier waarop gebouwen vroeger in Nashville werden gebouwd. Er staat een aantal artefacten, de meeste ervan zijn instrumenten.

Radnor Lake State Park

Deze plek is perfect voor je als je tijd wil doorbrengen in de kalmte van de natuur. Je kunt hier relaxen aan een meer en zowel ’s ochtends als ’s avonds van een prachtig uitzicht genieten.

Het beste van dit park, dat ontstaan is in 1368, is dat het een natuurlijke omgeving is voor planten en dieren. Ook vind je er mooie paden om over te hardlopen.

Conclusie

Nashville is een stad die bij de hele wereld bekend staat vanwege de muzikale achtergrond, maar het heeft veel meer te bieden. Een aantal bezienswaardigheden hebben we hierboven besproken.

https://www.autoprio.nl/