Restaurant Kellys
Image default
Vakantie

Bent u geïnteresseerd om als particulier te beleggen in vastgoed?

Particulier beleggen in vastgoed is een optie waar tegenwoordig veel mensen wel oren naar hebben. Heeft u er wel eens aan gedacht om uw spaargeld in vastgoed te investeren? Niet alleen bedrijven beleggen in vastgoed, óók particulieren kunnen bij Center Parcs Vastgoed hun vermogen verder laten groeien. Of u nou kennis van zaken heeft of niet, dit merk geeft u een uitgesproken kans om met hun begeleiding als particulier te beleggen in vastgoed. Center Parcs Vastgoed heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de branche en helpt u stap voor stap met vastgoed investeren in één van hun vele parken in binnen- én buitenland.

Waarom kiezen voor Center Parcs Vastgoed?

U stelt zich waarschijnlijk de volgende vraag: waarom particulier beleggen in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed en niet zelf aan de slag gaan? Er zijn veel redenen waarom u als particulier op een relatief veilige en zorgeloze manier uw geld kunt investeren in een vakantiewoning. Eén van de belangrijkste redenen is dat Center Parcs u een huurovereenkomst van gemiddeld 15 jaar biedt. Hierdoor bent u verzekerd van een lange periode waarin u elk kwartaal een vast huurinkomen ontvangt. Een vast rendement en een vast inkomen is wat betreft vastgoed investeren al de beste zekerheid die u kunt krijgen. Daarnaast is er een andere reden dat Center Parcs u meerdere opties voor particulier beleggen in vastgoed kan voorleggen, u bepaalt dus zelf hoeveel geld u inlegt en hoeveel rendement u daaruit haalt.

Vastgoed investeren een goed idee?

Vastgoed investeren is zeker een goed idee als u voor Center Parcs Vastgoed kiest. Van het aankoopproces tot het verkoopproces bent u altijd verzekerd van professionele hulp. Daartussenin verzorgt het merk het onderhoud en de verhuur van uw woning. U krijgt altijd een vaste huurinkomst, ongeacht het aantal bezoekers en of het hoog- of laagseizoen is. Daarnaast onderhoudt Center Parcs alle parken en woningen op een duurzame manier, wat veel mensen aantrekt in deze tijd waarin de wereld zich steeds meer bewust is van het milieu. Twijfelt u nog steeds? Vele particuliere beleggers zijn u al voorgegaan, u kunt bij Center Parcs Vastgoed altijd naar meer informatie vragen. Vastgoed investeren is zeker een goed idee in deze tijd waarin ons spaargeld geen rente meer oplevert.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/