Restaurant Kellys
Image default
Vakantie

Wilt u in vastgoed investeren? Overweeg dan een recreatiepark

Het is moeilijk te zeggen of in vastgoed investeren u een goed inkomen op zal brengen. Het is natuurlijk zo dat u een appartement of woning bezit, maar hoe kunt u hier winst op maken? Wie zegt dat de huizenmarkt net zo gunstig blijft als nu en hoe weet u zeker dat u betrouwbare en vaste huurders kunt krijgen. Het zou jammer zijn als u uw geld zou investeren in vastgoed zonder dat u daar de vruchten van plukt. Er zijn natuurlijk voldoende situaties waarin gebleken is dat het nemen van een soortgelijk risico wel degelijk vruchten afwerpt, maar het blijft niettemin een risico. Tenzij u investeert in vastgoed via een recreatiepark.

Via een recreatiepark in vastgoed investeren: wat is het voordeel?

Als u een recreatiewoning aanschaft, bijvoorbeeld via Center Parcs Vastgoed, dan geeft u deze daarna in beheer van het park. Dit is vergelijkbaar met het gebruiken van een verhuurbedrijf voor het beheren van uw appartement. Uiteraard staat hier een bepaalde bijdrage tegenover, maar u geeft zo alle lasten uit handen en ziet elke periode geld binnenkomen. Het voordeel van het uithuren van een vakantiehuisje in een recreatiepark is dat u zelf ook een plekje heeft waar u tot rust kunt komen. U kunt namelijk zelf ook gebruik maken van uw vakantiehuisje, mocht u dit willen, op één van de schitterende parken in België, Nederland of een ander Europees land.

Een zekere en veilige investeringsmogelijkheid

Als u via Center Parcs Vastgoed een recreatiewoning koopt, dan gaat u een 15-jarige overeenkomst aan met het park. Zij nemen het beheer van uw woning op zich en u ontvangt elk kwartaal een bepaald percentage van de huur. Dit bedrag is altijd hetzelfde en u krijgt de huuropbrengst altijd 100 procent uitbetaald, ongeacht de bezetting van uw huisje. Een zekerdere of veiligere manier van in vastgoed investeren zal lastig te vinden zijn.

https://www.centerparcs-vastgoed.be