Restaurant Kellys
Image default
Hobby en vrije tijd

Uw ecologisch werkende hovenier in Etten-Leur

Bent u op zoek naar een ecologisch werkende hovenier in Etten-Leur of omgeving? Dan is hoveniersbedrijf Hereijgers Eco Tuinen uit Zundert het bedrijf wat u zoekt. Deze hovenier werkt onder andere in Etten-Leur, Roosendaal, Breda, Rijsbergen en Oosterhout. Doordat zij werken zonder chemische middelen, weet u zeker dat er geen gif wordt gebruikt in uw tuin. Hierdoor dragen zowel uw tuin als uw hovenier bij aan een beter milieu. Ook voor advies over een ecologische tuin of de werkwijze van het bedrijf kunt u natuurlijk bij hen terecht.

Ook voor het onderhoud van uw reguliere tuin

Wilt u gewoon een hovenier die werkzaam is in Etten-Leur, maar maakt het u niet uit hoe deze hovenier werkt? Ook dan kunt u uiteraard rekenen op de vakkundigheid van Hereijgers. Elke tuin wordt door hen keurig onderhouden. Voor het onderhoud kunt u verschillende onderhoudscontracten afsluiten, waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft. Zo kunt u kiezen voor een volledig onderhoudscontract, waarbij al het onderhoud van uw tuin u uit handen wordt genomen. Daarnaast kunt u ook vaste afspraken maken voor onderhoud wat enkele keren per jaar wordt uitgevoerd. Bent u op zoek naar eenmalig (groot) onderhoud? Ook hiervoor kunt u uiteraard terecht bij deze hovenier met Etten-Leur in het werkgebied.

Volop mogelijkheden voor de aanleg van uw nieuwe tuin

Naast onderhoud is een hovenier natuurlijk ook het bedrijf wat u inschakelt als u een nieuwe tuin wilt aanleggen. Bij Hereijgers realiseren ze alle wensen die u heeft voor uw nieuwe tuin. Houdt u van water in uw tuin? Dan zijn er mogelijkheden voor een vijver of water ornament. Ook het aanbrengen van verlichting of sierbestrating is mogelijk. Andere mogelijkheden zijn kunstgras, gazon, vlonder, schutting, split, grind of het installeren van beregening. Natuurlijk bent u ook voor beplanting, bloemen borders of verhoogde bloembakken aan het juiste adres bij deze hovenier in Etten-Leur.

https://www.hereijgers-eco-tuinen.nl