Restaurant Kellys
Image default
Aanbiedingen

Een grootkeuken die grondig onderhoud nodig heeft? Schakel dit bedrijf in

Als er voor ondernemingen in de horeca een plek is waar het elke dag schoon en netjes moet blijven, is het wel de keuken. Een grootkeuken, en bijvoorbeeld ook een voedingshal, heeft al snel onderhoud nodig waarmee u weer een lange tijd vooruit kan. Zelf kunt u ook onderhoud aan een grootkeuken uitvoeren, maar vaak worden dan de moeilijk bereikbare plekken niet goed bijgehouden. Dan zou de hele keuken een tijd buiten gebruik moeten worden gesteld, wat uiteraard het hele bedrijf stillegt. Valor Services is een specialist op het gebied van onderhoud van grootkeukens. Wanneer u dit bedrijf inschakelt, voeren zij jaarlijks de onderhoudswerkzaamheden uit volgens de HACCP-richtlijnen. Zo weet u dat het resultaat betrouwbaar, duurzaam en verantwoord is. Een duidelijk onderhoudsplan zorgt ervoor dat alles tijdig gebeurt, van controles tot grondige schoonmaak.

Met KitchenKare profiteert u van een totale service

Een gezonde werkomgeving is cruciaal.. HetKitchenKare pakket van Valor Services bevat alles wat nodig is voor een structurele en volledige reiniging van uw grootkeuken. Alle raakoppervlakten worden gedesinfecteerd en alle keukenonderdelen worden grondig en professioneel gereinigd. Ook de motorbehuizing, dampkappen en kanalen krijgen een uitgebreide behandeling. Onderdelen die vaker een reiniging behoeven, zoals vetafscheiders, friteuses en afvoerleidingen, worden ook nauwkeurig bijgehouden. Met de totaalservice van Valor Services, in de vorm van het KitchenKare pakket, weet u zeker dat u in uw keuken blijft werken conform de regelgeving rond voedselveiligheid en milieu.

Ook een specialist op het gebied van luchtkanaalreiniging

Voor het garanderen van een propere en gezonde werkomgeving, moet ook de luchtkwaliteit in uw grootkeuken goed worden onderhouden. Hiervoor biedt Valor Services een uitgebreide luchtkanaalreiniging aan. Deze wordt aangeboden met het AirKare pakket. Een luchtkanaalreiniging zorgt niet alleen voor een gezonde omgevingslucht, maar ook voor een aanzienlijk verminderd risico op brand. De werkzaamheden omvatten onder andere een reiniging van de luchtgroepen en tijdige vervanging van de luchtfilters. Het onderhoudsprogramma van de luchtinstallatie wordt tevens volledig beheerd door de specialisten van Valor Services. Ontdek de voordelen van de luchtkanaalreiniging, oftewel het AirKare pakket, en de vele andere services van dit bedrijf.