Restaurant Kellys
Image default
Horeca

Opening nieuw restaurant in Schiedam

Bent u opzoek naar een ideaal restaurant in Schiedam? Onlangs is een nieuw restaurant geopend in de mooie Jeneverstad. Het restaurant ligt aan de gracht die door Schiedam loopt, beter bekend als De Schie. Deze mooie locatie zorgt voor de gezellige en warme sfeer waar u naar opzoek bent als u uiteten gaat. Het menu is gebaseerd op de Franse keuken. Wij beschikken over een uitgebreid menukaart met voor ieder wat wils. Kunt u geen keuze maken? Onze chef bereidt graag een Chef’s Table voor u en uw gezelschap. 

Wijnarrangement 

Bij de Franse keuken hoort natuurlijk een ruim aanbod aan wijnen. Dit restaurant in Schiedam biedt u dit ruime aanbod en vertelt u graag welke wijn het lekkerst is bij het gerecht wat u bestelt. Wilt u eerst proeven? Geen probleem. We weten zeker dat we samen de wijn kunnen vinden die u perfect op smaak vindt voor de avond. Het arrangement loopt uit van droge witte wijn tot rode wijn, rosé, zoete wijn en bubbels. U kunt bij ons per glas of per fles bestellen. Het restaurant in Schiedam schenkt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar. Het kan zijn dat uw legitimatie wordt gevraagd door het personeel van het restaurant in Schiedam.  

Iets te vieren?

Wilt u een speciale gelegenheid vieren in een restaurant in Schiedam? Dan kunt u ook bij ons terecht. Coronaproof biedt het restaurant plaats voor een groep van 50 personen. Kom gerust eens langs of neem contact met ons op via de website of de telefoon. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Zo beschikken wij over een mooie geluidsinstallatie van goede kwaliteit. Wij volgen de regels van het RIVM op. Er mag gedanst worden, alleen vragen wij iedereen te dansen vanuit hun zitplek. Geen zorgen, wij weten hoe we alsnog een feestje kunnen bouwen in restaurant Schiedam.