Restaurant Kellys
Image default
Horeca

Zeker lekkere Catering de Lutte

Heeft u binnenkort een evenement in de buurt van Lutte en bent u opzoek naar een catering service? Dan bent u bij restaurant fox nabij Lutte op het juiste adres. Wij verzorgen een hele catering voor uw evenement. Van een verjaardagsfeest tot bedrijfsfeest tot een bruiloft in de buurt van Lutte, u geeft aan wat u wilt en wij bieden de juiste catering aan. Wij zijn al een aantal jaar bezig als catering service nabij Lutte en hebben ook een samenwerking met ervaren partners die net als ons gastvrij en flexibel zijn. Voor ons is het belangrijk om u als gast een leuke en onvergetelijke tijd aan te bieden. Bestel heerlijk eten bij Catering de Lutte.

Feesten

Onze catering kent vele platformen. Een hele chique catering voor uw bruiloft regelen wij heel snel. Wij bieden een hele mooi uitziende tafel naar uw standaarden en smaak en buffet naar uw keuze. Onze catering in de buurt van Lutte past zich aan naar uw evenement. Los van nette tafels bieden wij ook een hele leuke foodtruck, genaamd de Culicaravan. Deze vorm van catering biedt verschillende thema’s, u maakt uw keuze en onze catering zorgt ervoor. Catering de Lutte doet er alles aan om haar klanten met een tevreden gevoel naar huis te sturen. Aarzel dus niet en contact ons gauw voor uw volgende evenement. 

Welke voeding bieden wij aan?

Wij hebben zeer uitgebreid menu waaruit u kunt kiezen en die binnen uw thema van uw feest valt. Maar ook wanneer wij het niet hebben heeft ons cateringbedrijf in Lutte ervoor gezorgd dat u niet teleurgesteld verder blijft uitkijken naar andere cateringbedrijven. Samen met onze partners gaan wij na hoe wij invulling kunnen geven aan uw expliciete noden en komen met veel plezier tot een gezamenlijke oplossing. Want bij restaurant fox staat klanttevredenheid centraal en willen wij er alles aan doen om u te bieden waar u naar op zoek bent.