Restaurant Kellys
Image default
Horeca

Een hapje eten bij het restaurant in Rhoon

Bij sterren restaurant in Rhoon vind je de lekkerste gerechten, allemaal bij elkaar op 1 menu gezet. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Ben je een liefhebber van een lekker mals stukje vlees of gaat je hart sneller kloppen bij het idee dat je een lekker gebakken stukje vis op je bord geserveerd krijgt? Misschien ga je wel helemaal mee in de nieuwe trend dat betrekking heeft op een duurzamer leven en waarbij veel vegetarisch wordt gegeten, ook dan kan je zeker terecht voor een lekker hapje eten bij het restaurant in Rhoon. Aan iedereen wordt hier gedacht en de menu kaart wordt eens in de maand aangevuld of gewisseld, om op die manier de variatie er een beetje in te houden. Uiteraard zullen de specialiteiten allemaal op de kaart blijven staan, zodat je daar ook gerust voor kunt terugkeren. 

Een mooie plaats met een goed uitzicht

Het restaurant in Rhoon is gelegen in de plaats Schiedam in de provincie Zuid-Holland. Aan de rivier de Schie kan je lekker plaatsnemen aan een van de vele tafels die hier klaar staan. In een zeer rustige omgeving geniet je dan van al het lekkers dat op je bord wordt geserveerd en waar je ook een lekker drankje bij kunt nuttigen uiteraard. Je wordt hier voorzien van een goed advies over de keuzes op het menu, waar je uiteindelijk zelf helemaal een keuze in kunt maken. 

Klanten zijn belangrijk

De klantvriendelijkheid is een onderdeel dat vrij centraal staat bij het restaurant in Rhoon. Het gaat er uiteindelijk natuurlijk om dat de gasten het naar hun zin hebben en dat kan alleen maar wanneer er ook op een goede manier met hun wordt omgegaan. Daar wordt veel waarde aan gehecht en zal je ook zeker terug zien. Kom je ook een keer een hapje eten?