Restaurant Kellys
Image default
Aanbiedingen

Online vind je alle informatie bij de planten!

Online vind je alle informatie bij de planten!

Online platen bestellen is fijner dan je denkt! Je kan binnen een paar tellen alle planten zien die verkrijgbaar zijn bij Fleurdirect, je kan planten opzoeken aan de hand van de zoekbalk en je kan filteren. Het filteren is een functie die geweldig is. Zoek je een plant die in een donkere hoek komt te staan in jouw woonkamer? Klik dan schaduwplanten aan! Je zit binnen een paar tellen alle planten die jij op de plak neer kan zetten! Wil je een grote plant? Dan kan je aan de hand van de filteropties ‘grote plant’ aanklikken. En voilà alle grote planten komen tevoorschijn. Wil je meer weten over het online bestellen? Lees dan snel door!

Het verzorgen van kamerplanten hoeft niet moeilijk te zijn

Als je eenmaal weet hoe je een kamerplant moet verzorgen is het zeer gemakkelijk. Maar wij hebben nog wel een paar tips op een rijtje gezet, waardoor het verzorgen nog makkelijker wordt. Wij verzekeren je dan ook dat je er binnen de kortste keren handigheid in bent. De key tot de juiste verzorging zijn water en licht. Licht is zeer belangrijk, zonder licht groeit de plant niet, en ook niet als de plant te weinig licht krijgt of op een schaduwplek staat. Immers er zijn een paar planten die juist goed in de schaduw kunnen staan. Water is daarentegen een element wat elke plant nodig heeft. Cactussen en vetplanten hebben minder water nodig dan tropische planten. Dus als je vaak vergeet water te geven zijn cactussen en vetplanten ideaal, deze planten hebben namelijk liever een droge grond dan een natte grond. Tropische planten hebben veel water nodig, maar bekijk de bodem van de planten altijd even voordat je water geeft, de plant moet namelijk niet verzuipen. Want dan houdt de plant het helaas niet zo lang vol

 

Meer weten?

Wil je graag een kamerplant bestellen maar kom je er niet helemaal uit? Of heb je gewoon een vraag? Neem dan eens een kijkje op de website van Fleurdirect. Hier staat namelijk meer informatie op! Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten.

 

https://www.fleurdirect.nl/