Restaurant Kellys
Image default
Aanbiedingen

Waar vind je de beste stoelglijders?

Nu dat veel bedrijven naast een fysieke winkel ook een online webshop hebben, is het vele malen makkelijker om de producten te vinden die je nodig hebt. Dit geldt dan natuurlijk ook voor stoelglijders. Maar als je met tijdnood zit en je wilt niet een dag hoeven te wachten voordat je bestelling binnen komt, kan je natuurlijk ook terecht bij al bestaande winkels.

Stoelglijders bij Gamma

De Gamma is een materialenhandel met wel 166 filialen door Nederland heen. Voor iedere thuisklusser is het hier makkelijk om materialen te vinden om je eigen leefruimte te creëren. Naast de welbekende materialen zoals behang, verf en vloeren, kan je hier ook stoelpootdoppen vinden die jouw vloer beschermen tegen krassen.

Stoelglijders bij Praxis

Bij de Praxis kan je veel producten vinden voor het klussen aan of in je huis. Deze winkel is voor iedereen, van beginners tot zelfs de meest ervaren klussers. Met 193 vestigingen in Nederland kan je een Praxis bij jou in de buurt bijna niet missen. In de City Box winkels kan je kijken door een basisassortiment aan spullen voor kleine stadswoningen. Hier vind je dus meestal wel een breed aanbod aan stoelpootdoppen. Als er bij jou in de buurt alleen een Mid Box winkel is, dan is dat geen probleem! Hier vind je naast vele tuinartikelen, ook veel spullen voor decoratieprojecten. Er is in vergelijking met de City Box winkels zelfs een nog groter aanbod aan artikelen, dus bij deze winkel ben je geheid aan het juiste adres.

https://stoeldopshop.nl/vloerglijders/