Nieuwe artikelen

Meer groen in de horeca met een Kunsthaag

Meer groen in de Horeca

Een Kunsthaag in de Horeca is steeds meer een trend aan het worden. In het buitenland is dit heel veel te zien, een kunsthaag onder de bar, aan de muur of aan het plafond. Meer groen in de Horeca is sfeerverhogend.

Bovendien zorgt dit voor meer omzet omdat men langer blijft zitten en meer consumeert. Mensen voelen zich prettiger en gelukkiger in een groene omgeving.

Een groene muur met een Kunsthaag is zeer eenvoudig te creeren en kan gebruikt worden voor horecagelegenheden.

Hieronder enkele voorbeelden:

  • Bar
  • Loungetent
  • Club
  • Restaurant
  • Terras
  • Meer afscheiding te creeren
  • Cafe
  • Hotel
  • Receptie

Meer groen in de Horeca verbetert tevens de akoestiek. Het is een voordelige en duurzame oplossing. De Kunsthaag hoeft namelijk geen water, heeft geen onderhoud nodig en is gemakkelijk zelf te bevestigen. Er is dus geen onderhoudscontract nodig om de Kunsthaag te onderhouden.

De meeste Kunsthagen zijn Vlamdovend, NON-Toxic en UV bestendig.

Maak met meer groen in uw horeca bedrijf een verpletterende indruk, bij binnenkomst zal men echt onder de indruk zijn.

Voordeel Kunsthaag

  • Eenvoudig te bevestigen
  • Hele jaar groen
  • Onderhoudsarm
  • Geen water geven
  • Makkelijk te reinigen
  • Op elk gewenste maat te maken
  • Meer omzet
  • Sfeervol

Wilt u ook meer groen in uw horecagelegenheid? Kijk dan eens rond in onze webshop van KunsthaagEU

 

Meer groen in de horeca met een Kunsthaag 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag/

Registreer u vandaag nog en word lid van ons platform

Wil jij jouw blogs delen en een breed publiek bereiken? Wacht niet langer en registreer je vandaag nog op Restaurantkellys.nl

Gerelateerde artikelen die u mogelijk interesseren

Gerelateerde berichten

Smaakvol koken begint met de juiste horeca apparatuur

In de wereld van de professionele keuken draait alles om precisie, snelheid en kwaliteit. Of je nu een druk restaurant runt, een sfeervolle lunchroom hebt of als cateraar dagelijks de meest uiteenlopende gerechten serveert — goede horeca apparatuur is onmisbaar. Bij Chefstore.nl, groothandel in professionele horeca-artikelen, vind je een ruim assortiment aan betrouwbare en duurzame oplossingen. Vandaag zetten we twee onmisbare keukenhelden in de spotlight: de bakplaat en de sous vide. Waarom een goede bakplaat het verschil maakt Een bakplaat lijkt misschien simpel, maar vergis je niet: de kwaliteit van dit apparaat bepaalt voor een groot deel de smaak en textuur van je gerechten. De juiste bakplaat biedt gelijkmatige warmteverdeling, is eenvoudig schoon te maken en bestand tegen intensief dagelijks gebruik. Bij Chefstore.nl vind je een brede selectie bakplaten die geschikt zijn voor allerlei horecagelegenheden. Van elektrische bakplaten voor kleinere keukens tot krachtige gasgestookte modellen voor grote restaurants. Denk bijvoorbeeld

Gepubliceerd door Restaurant Kellys.nl