Nieuwe artikelen

Meer groen in de horeca met een Kunsthaag

Meer groen in de Horeca

Een Kunsthaag in de Horeca is steeds meer een trend aan het worden. In het buitenland is dit heel veel te zien, een kunsthaag onder de bar, aan de muur of aan het plafond. Meer groen in de Horeca is sfeerverhogend.

Bovendien zorgt dit voor meer omzet omdat men langer blijft zitten en meer consumeert. Mensen voelen zich prettiger en gelukkiger in een groene omgeving.

Een groene muur met een Kunsthaag is zeer eenvoudig te creeren en kan gebruikt worden voor horecagelegenheden.

Hieronder enkele voorbeelden:

  • Bar
  • Loungetent
  • Club
  • Restaurant
  • Terras
  • Meer afscheiding te creeren
  • Cafe
  • Hotel
  • Receptie

Meer groen in de Horeca verbetert tevens de akoestiek. Het is een voordelige en duurzame oplossing. De Kunsthaag hoeft namelijk geen water, heeft geen onderhoud nodig en is gemakkelijk zelf te bevestigen. Er is dus geen onderhoudscontract nodig om de Kunsthaag te onderhouden.

De meeste Kunsthagen zijn Vlamdovend, NON-Toxic en UV bestendig.

Maak met meer groen in uw horeca bedrijf een verpletterende indruk, bij binnenkomst zal men echt onder de indruk zijn.

Voordeel Kunsthaag

  • Eenvoudig te bevestigen
  • Hele jaar groen
  • Onderhoudsarm
  • Geen water geven
  • Makkelijk te reinigen
  • Op elk gewenste maat te maken
  • Meer omzet
  • Sfeervol

Wilt u ook meer groen in uw horecagelegenheid? Kijk dan eens rond in onze webshop van KunsthaagEU

 

Meer groen in de horeca met een Kunsthaag 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag/

Registreer u vandaag nog en word lid van ons platform

Wil jij jouw blogs delen en een breed publiek bereiken? Wacht niet langer en registreer je vandaag nog op Restaurantkellys.nl

Gerelateerde artikelen die u mogelijk interesseren

Gerelateerde berichten

Een vaatwasser horeca: onmisbaar voor snelheid en hygiëne

In de horeca is snelheid net zo belangrijk als smaak en service. Elk bord, glas en stuk bestek moet snel én hygiënisch terug in de roulatie. Een professionele vaatwasser horeca is daarom onmisbaar in elke keuken waar geen tijd verloren mag gaan. De hoge omloopsnelheid van servies, gecombineerd met intensief gebruik, zorgt ervoor dat een standaard huishoudelijke machine simpelweg tekortschiet. Een horeca-vaatwasser is juist ontworpen voor dit zware dagelijks gebruik. Hoge temperaturen en krachtige reiniging als horeca norm Een professionele horeca vaatwasser bereikt aanzienlijk hogere temperaturen dan een huishoudelijk model. Dit zorgt ervoor dat vet, koffieresten en aangekoekte etensresten moeiteloos worden verwijderd. Daarnaast hebben veel modellen een thermische desinfectie stand of naspoelsysteem dat voldoet aan HACCP-richtlijnen, essentieel voor restaurants, bars en cafés die foutloze hygiëne willen waarborgen. Voor bars bestaan er speciale glazenspoelmachines die in enkele minuten kristalheldere glazen produceren zonder strepen of residu. Voor grootkeukens of restaurants die veel gangen draaien,

Gepubliceerd door Restaurant Kellys.nl