Restaurant Kellys
Image default
Horeca

Trouwen in Rotterdam: The Boathouse Kralingen

Gaat u trouwen?

Gaat u binnenkort trouwen met de liefde van uw leven? Allereerst: gefeliciteerd! Wat is er nu mooier dan elkaar het ja-woord mogen geven onder toeziend oog van al uw dierbaren? De liefde wordt gevierd! Waarschijnlijk zit u in een roze bubbel, u kunt niet wachten op uw grote dag. Logisch! Maar het organiseren van uw bruiloft is ook al zo’n leuk proces. Van de kleding, de catering, de gastenlijst tot aan de ringen: alles is nieuw en spannend. Heeft u al nagedacht over uw trouwlocatie in Rotterdam? Deze hangt sterk samen met uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Waar houdt u van? En hoeveel mensen nodigt u uit? Allemaal aspecten om rekening mee te houden wanneer u uw trouwlocatie in Rotterdam kiest.

Stoere én robuuste trouwlocatie in Rotterdam

Bent u beiden dol op het water en de natuur? Dan raden wij u als trouwlocatie in Rotterdam The Boathouse Kralingen aan. Dit glazen paviljoen biedt namelijk prachtig uitzicht op de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. Zo weet u zeker dat u uw gasten kunt imponeren! The Boathouse Kralingen heeft een stoere en robuuste uitstraling. Past dit bij jullie karakters? Dan is dit dé trouwlocatie voor u! Ook handig; hier heeft u ruimte voor maar liefst 450 gasten. U kunt dus vrij groots uitpakken qua gastenlijst!

Trouwlocatie afgestemd op uw wensen

Omdat geen één persoon hetzelfde is, is het belangrijk dat de uiteindelijke trouwlocatie in Rotterdam goed aangepast wordt aan uw wensen en voorkeuren. The Boathouse Kralingen denkt graag met u mee. Zo wordt het echt uw droomdag om nooit meer te vergeten. Want de trouwlocatie draagt hier voor een heel groot gedeelte aan bij! Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk gerust de website. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen. U wordt van harte verder geholpen.

http://www.theboathousekralingen.nl/trouwlocaties-in-rotterdam