Restaurant Kellys
Image default
Toerisme

Groepsaccommodatie in Brabant in voormalige pastoorswoning

Bent u op zoek naar een bijzondere groepsaccommodatie in Brabant, dan bent u welkom in De Pastorie in Lage Mierde. Deze voormalige woning van de pastoor is volledig gerenoveerd en staat garant voor een uniek logeeradres. In De Pastorie vindt u naast veel authentieke elementen ook modern comfort. De gezellig ingerichte ruimtes van dit historische pand zorgen voor een sfeervol verblijf en voorzien uw van uitgebreide faciliteiten. Daarbij is deze groepsaccommodatie in Brabant gelegen in een mooie landelijke omgeving met vertier voor jong en oud.

Over deze groepsaccommodatie in landelijk Brabant

De Pastorie biedt ruimte aan gezelschappen tot dertig personen. Geniet van een bijzonder verblijf in een historisch pand met een eigen authentieke sfeer. U vindt meerdere slaapkamers verdeeld over de begane grond en twee hoger gelegen verdiepingen. Sommige slaapkamers hebben een eigen badkamer, andere badkamers worden gedeeld. Daarbij zijn er een aantal aangepaste douches en toiletten, een lift en brede doorgangen. De Pastorie is dan ook rolstoelvriendelijk. De ruime woonkeuken is een plaats om samen te komen, te koken en te genieten van het uitzicht op de tuinen. Ook de tuinen zijn voorzien van rolstoeltoegankelijke paden. In de tuinen vindt u meerdere terrassen met zitgelegenheden en een speelveldje. In het hele pand kunt gratis gebruiken maken van een goede wifi verbinding.

De omgeving van De Pastorie

De Pastorie ligt aan het Dorpsplein in het kleine dorp Lage Mierde. Houdt u van fietsen en wandelen? Dan vormt deze groepsaccommodatie in Brabant de ideale uitvalsbasis voor mooie wandeltochten en fietsroutes. De omgeving wordt gekenmerkt door weiden en akkers die afgewisseld worden met vennen, bossen en heide. U kunt lokale musea en marktjes bezoeken in omliggende dorpen, kiezen voor een wijnproverij of op excursie gaan naar een melkveebedrijf. Met de gunstige locatie van De Pastorie behoort ook een bezoek aan de Efteling of safaripark Beekse Bergen tot de mogelijkheden.

https://depastorielagemierde.nl/