Restaurant Kellys
Image default
Toerisme

Ontdek vanaf uw comfortabele camperplaats het mooie Zeeland

Steeds meer mensen ontdekken het plezier van toeren met een camper. De laatste tien jaar is het aantal campers verdubbeld naar ruim 115.350 campers in 2018. Met een camper kunt u heerlijk genieten van de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt en toch comfort ervaren. Daarbij is het reizen per camper ook nog eens zeer gemakkelijk. U gaat naar een mooie camperplaats op Camping Weltevreden in het mooie Zeeland, zet uw camper neer, draait een luifel uit of zet deze op en klaar bent u. U zet uw campingmeubilair neer en geniet van het zonnetje. De vakantie kan beginnen!

Geniet van een heerlijke vakantie op een mooie camping in Zeeland

Wanneer u met uw camper eropuit wil naar Zeeland, is Camping Weltevreden een prachtige plek om te vertoeven. Hier bent u van alle gemakken voorzien. U verblijft op een verharde camperplaats aan een van de mooiste stranden van Zeeland. Vanuit hier kunt u verschillende activiteiten ondernemen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan mooie steden als Middelburg, Goes en Vlissingen. Bent u liever actief bezig? Leef u dan uit in de uitgebreide fitnessruimte en geniet daarna van een welverdiende Chinese massage. Zowel op Camping Weltevreden als in de schitterende omgeving van het kampeerterrein is van alles te beleven!

Ze zijn blij dat je hier bent

Camping Weltevreden is gelegen in het gezellige dorp Zoutelande. De vriendelijke bevolking ontvangt u graag. Maak een wandeling door de duinen of pak een terrasje in de zon. Ook wat betreft restaurants heeft Zoutelande voldoende keuze. Wat betreft cultuur en andere activiteiten is er ook genoeg te beleven in de omgeving. Bezoek een van de musea of de beroemde Deltawerken bij Neeltje Jans, die ook in de omgeving te vinden zijn. Boek alvast uw vakantie voor deze zomer in Zeeland op Camping Weltevreden!

http://www.campingweltevreden.nl