Restaurant Kellys
Image default
Hobby en vrije tijd

Wil je bowlen bij een bowling in Breda?

Of je nu zoekt naar een bowling of een escape room in Breda, bij Lot66 kun je allerlei verschillende activiteiten doen. Met een kleine of grote groep kun je hier prima terecht. Dat betekent dat je nooit meer lang hoeft na te denken als je niet precies weet wat je met je verjaardag wilt gaan doen. Bij een leisurecentrum vier je ongestoord je feestje, terwijl je op je wenken wordt bediend door het personeel. Lijkt jou dat ook wel wat? Lees dan snel verder!

Gezellig naar de bowling in Breda

Iedereen heeft wel eens gebowld. Wie beleeft daar nou geen plezier aan? Het is een spel dat je prima met zijn allen kan doen, terwijl er ook genoeg tijd over blijft om gezellig te kletsen en te drinken. Dat maakt het spel perfect voor een feestje met je vrienden, of voor een leuk gezinsuitje. Dus heb je wat te vieren, of organiseer je een werkuitje voor het hele team? Bij de bowling van Lot66 in Breda kun je altijd terecht en beleef je gegarandeerd veel plezier.

Doe een spannende escape room in Breda

Met een groep vrienden of collega’s een activiteit doen waarbij je niet alleen plezier hebt, maar waarbij je ook echt moet samenwerken om iets te bereiken? Dat kan in een escape room in Breda! Hoe zorg je ervoor dat jij op tijd kunt ontsnappen? Er is eigenlijk maar één manier om daar echt achter te komen, en dat is door het gewoon een keertje te proberen bij Lot66.

Iets te vieren in Noord-Brabant?

Als je met een groep een leuke activiteit wil ondernemen in Noord-Brabant, kun je het best naar een partycentrum met bowling en escape room in Breda komen. Kom dus naar Lot66 en beleef een top dag of avond. Geniet van lekkere hapjes en drankjes en het wordt zeker gezellig!