Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

Zoekt u een restaurant in Bergen op Zoom? U bent van harte welkom

Voor het leukste restaurant in Bergen op Zoom bent u in de Markiezenhof op de juiste plek. Waarschijnlijk kent u deze bekende locatie wel, want het Markiezenhof is het oudste stadspaleis van Nederland. Wilt u heerlijk eten op deze historische locatie? Brasserie La Pucelle is gevestigd in het Markiezenhof, en heet u van harte welkom om de gerechten op het menu uit te komen proberen. U kunt hier ook heel goed een vergadering, evenement of feest houden – bijvoorbeeld in de sfeervolle kelder of op de eerste verdieping, met uitzicht op de oude binnenplaats. Wilt u meer weten? Lees dan verder.

Ontspan en geniet bij een restaurant in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een restaurant in Bergen op Zoom waar u kunt genieten van heerlijk eten, fijne bediening, en een adembenemende en sfeervolle omgeving? Dan bent u bij Brasserie La Pucelle aan het juiste adres. Kom een langs en ontdek de gevarieerde menukaart.

Eten op een bijzondere plek

Wie een bezoek aan Bergen op Zoom brengt, komt zeker langs de Markiezenhof. In het museum in dit gerestaureerde stadspaleis kunt u de geschiedenis van het gebouw en van de regio bekijken. Maar wist u dat u er ook kan lunchen of dineren? De Brasserie La Pucelle is gevestigd in het Markiezenhof. Dat maakt het een bijzondere ervaring om hier te komen eten.

Verse producten uit de regio

In dit restaurant in Bergen op Zoom kunt u heerlijk eten. De kaart verandert mee met het seizoen, en er worden zoveel mogelijk verse streekproducten gebruikt in de bijzondere gerechten. Dat betekent dat u nieuwe smaken en ideeën kunt blijven ontdekken, ook als u regelmatig te gast bent in de Markiezenhof. De wijnkaart complementeert de bijzondere gerechten. Kortom, u kunt een heerlijk maal verwachten. Aarzel niet en reserveer vandaag nog uw tafel bij La Pucelle!