Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

Uitgebreid wokken bij dit restaurant in de buurt van Den Bosch en Oss

Woont u in de buurt van Den Bosch of Oss en heeft u zin om uitgebreid te gaan wokken of de lekkerste sushi te proeven? Breng dan een bezoek aan Restaurant Xie Xie. U heeft bij dit restaurant keuze uit veel verschillende gerechten, zeker wanneer u ervoor kiest om te genieten van het buffet. U geniet dan, voor een vast bedrag, onbeperkt van de lekkerste Aziatische wok gerechten en vers gerolde Japanse sushi. Uiteraard heeft dit restaurant gedacht aan kinderen en toetjesliefhebbers. Met een chocolade fontein en slush puppies is een bezoek aan dit restaurant een feestje voor u en uw kinderen!

U kunt ook thuis genieten van de lekkerste gerechten

Heeft u geen tijd om uitgebreid te gaan wokken en geniet u liever thuis, in de omgeving van Den Bosch of Oss, van een heerlijk Aziatisch gerecht of verse sushi? Plaats dan gemakkelijk een bestelling en u geniet van een heerlijke maaltijd bij u thuis. Bekijk alvast de menukaart en ontdek de verschillende heerlijke gerechten. Kiest u voor een van onze ossenhaas of kipfilet schotels? Of wilt u genieten van een Chinese rijsttafel? U bestelt een rijsttafel al vanaf één persoon. Of u nu in Den Bosch of Oss sushi wilt bestellen of met een gezelschap dit veelzijdige restaurant wilt bezoeken; de kok bereidt iedere dag met passie heerlijke gerechten voor u.

Wanneer brengt u een bezoek aan dit veelzijdige restaurant?

Wilt u langskomen voor een heerlijk gerecht of voor een all-in cuisine beleving? Op maandag, woensdag en donderdag kunt u voor een lagere prijs wokken en sushi eten van het buffet bij Restaurant Xie Xie, gelegen vlak bij Den Bosch en Oss. Komt u met kinderen die tussen de twee en elf jaar zijn? Dan betaalt u niet het volwassenentarief, maar slechts een klein bedrag per levensjaar. Dat is natuurlijk wel zo eerlijk. Reserveer alvast online of telefonisch een tafel en beleef binnenkort een gezellige avond bij Restaurant Xie Xie!