Restaurant Kellys
Image default
Aanbiedingen

Wil jij ook weddingplanner worden?

Op de weddingplanner school kun jij ook weddingplanner worden! De opleiding tot professioneel weddingplanner van Nea Weddingplannerschool leidt jou op om aan de slag te gaan als zelfstandig professioneel weddingplanner. Zo kan ook jij de wensen en dromen van bruidsparen waar gaan maken!

Weddingplanner worden doe je niet zomaar

Wanneer jij weddingplanner wil worden is een opleiding geen overbodige luxe. Wanneer je namelijk een opleiding doet bij de Weddingplannerschool krijg jij de inhoudelijke vakkennis om echt de ideale trouwdag samen te stellen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij alle vaardigheden die een ondernemer nodig heeft voor het runnen van een bedrijf, onder de knie hebt. Op de opleiding leren wij onze studenten om de wensen en dromen van het bruidspaar te inventariseren en realiseren, dat betekent veel doorvragen! Daarnaast leren wij jou alles over het aangaan van samenwerkingen met leveranciers en hoe je leveranciers vindt die passen bij de stijl en het budget van het bruidspaar. Kortom: wij geven jou de tools om de trouwdag van bruidsparen tot in de puntjes te kunnen verzorgen!

Erkend en goed!

Uiteraard zijn wij een erkende onderwijsinstelling en staan wij ingeschreven in het CRKBO. Dat betekent dat wij voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor kort beroepsonderwijs. Dat is ook niet zo gek, want onze mentoren zijn professionals uit het vak die precies weten wat er nodig is als ondernemer en weddingplanner. Goede docenten zijn niet het enige belangrijke. Wanneer je gaat afstuderen is ook de stage van groot belang. Hierbij breng je namelijk alles wat je hebt geleerd in de praktijk en kun je laten zien wat je kunt. 

Meer informatie

Heb jij er altijd al van gedroomd om weddingplanner te worden, dan is dit je kans! Wij organiseren speciaal voor aankomende studenten of studenten die nog niet helemaal zeker zijn van hun zaak meerdere open dagen per jaar. Tijdens deze open dag kun je al je vragen stellen en beantwoorden wij de meest gestelde vragen zoals wat een weddingplanner precies doet, wat het salaris is en hoe je je eigen bedrijf kunt starten als weddingplanner. Kijk op onze website voor de data van onze open dagen.