Restaurant Kellys
Image default
Mode en Kleding

Welke kleur bh is in de mode

Welke kleur bh is in de mode

Bh’s zijn er in verschillende kleuren. Sommige mensen houden van witte beha’s, anderen van zwart. Maar naast deze basiskleuren waar we het over hadden, zijn er nog veel andere mooie kleuren die ervoor zorgen dat je een beetje extra kleur aan je outfit toevoegt. Om je een idee te geven welke kleuren het beste bij elkaar passen, hebben we een aantal populaire kleuren voor je op een rijtje gezet. Zoals we ons kunnen voorstellen, kan het een beetje moeilijk zijn om te beslissen welke kleur bh het beste bij je past.

Rode bh’s 

Waar we bij een sport bh vaak kiezen voor een zwarte kleur, is het bij een normale bh ook steeds meer in trek om te gaan voor een rode bh. De keuze voor rood zit hem namelijk vooral in de keuze voor de kleding die je erboven draagt. Vooral wanneer je witte kleding draagt die wat strakker zit, zal je al snel zien dat dit doorschijnt. Door dan rode lingerie te dragen, zal je zien dat dit niet meer het geval is. Daarnaast staat rood natuurlijk ook gewoon ontzettend stijlvol en uitdagend onder bijvoorbeeld een doorschijnende jurk. Kortom, met rood kun je dus alle kanten op. 

Zwarte bh’s 

Zwarte blijft nog altijd onverminderd populair. Het maakt dat niet uit of het gaat om een normale bh of een sport bh grote maten. De reden is dat een zwarte bh praktisch overal onder kan worden gedragen. Zo hoef je dus geen rekening te houden met je eventuele kledingkeuze. Daarnaast heeft zwart ook nog als praktische kant dat je er veel minder op ziet. Dus is je bh vuil, dan zal je hem prima nog een dagje langer kunnen dragen. Iets wat natuurlijk bij een witte bh niet het geval is. 

Witte bh 

De laatste in de rij is een witte bh, deze bh is het minst populair maar wordt nog altijd ontzettend veel gedragen. Niet zo gek natuurlijk, want wit geeft een prachtige weerkaatsing van de huid. Vooral wanneer je een wat donkere huidskleur hebt, komt dit door het dragen van een witte extra goed tot z’n recht. Het is dus aan te raden, wanneer je een lichte huid hebt deze bh kleur te vermijden. Ongeacht welke bh maat je hebt is het dus beter te kiezen voor een wat donkere kleur. Dan leg je wat meer de nadruk op de kleur van je bh in plaats van op de kleur van je huid.