Restaurant Kellys
Image default
Mode en Kleding

De herkomst van de Fjallraven Kanken rugzak

De Fjallraven Kanken rugzak is in 1978 geboren om Zweedse schoolkinderen te helpen met hun houding. Maar de rugzak heeft sindsdien generaties overtroffen en is tot op de dag van vandaag nog steeds te zien. Kanken” betekent als het ware “dragen” in het Zweeds. En het verbaast ons niet dat het praktische ontwerp is blijven hangen.

De Kanken is een van de meest lichte en veelzijdige rugzakken op de markt, waardoor het een geweldige keuze is voor het uitvoeren van boodschappen of het verkennen van nieuwe steden. Zijn grote, U-vormige rits geeft toegang tot het hele hoofdcompartiment. Hierdoor kunt u alles wat zich in uw Kanken bevindt bereiken zonder dat u erdoorheen hoeft te rommelen en een puinhoop hoeft te maken.

Met zijn 16 liter hoofdcompartiment is de Kanken Classic groot genoeg om dagelijkse benodigdheden zoals een trui, een drinkfles, uw boeken en uw lunch comfortabel mee te nemen. Als dat te groot of te klein is, kunt u de Kanken Big, Mini of Kids bekijken. Er zijn ook Kankens met een speciaal, gewatteerd laptopcompartiment.

Voor die kleine spullen die je snel moet pakken, zijn er een paar zijzakken en een zak met rits aan de voorkant. Het beste aan het Kanken assortiment is echter dat het de dingen schoon en opgeruimd houdt. Als u op zoek bent naar grote ladingen voor uw nachtelijke wandeltocht, kunt u misschien de verkeerde boom opblaffen.

Omdat het ontwerp zo eenvoudig en gemakkelijk is voor het oog, beweegt het naadloos mee met uw blik van het kantoor naar de kroeg. Gebruik gewoon de clips om de riemen weg te werken en je kunt hem als een draagtas dragen. De boxachtige vorm maakt hem plat als hij niet al te vol is, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het stoten van mensen in drukke ruimtes.