Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

Tapas is feest!

Of je nu gezellig samen met je partner, onder het genot van de heerlijke muziek van de Buenos vista social club, een tapas avond organiseert of voor een hele groep mensen, het is altijd feest als er tapas op tafel staat! Tapas geeft je een fijn vakantie gevoel en laat je denken aan die culturele dagen in Barcelona of zwoele nachten in Costa rica. Veel mensen denken bij tapas aan veel kaas en olie, niet goed voor de lijn, dus. Tegenwoordig is gelukkig iedereen met zijn of haar gezondheid bezig en is er al heel veel keuze uit gezonde tapas.

 

Gezonde tapas

Er bestaan heel veel verschillende tapas gerechten en hoewel ze niet allemaal even gezond zijn, zijn er genoeg heerlijke en gezonde tapas recepten op het internet te vinden. Van koude tot warme tapas voor iedereen is er wel wat lekkers bij. Ook kun je bij een tapas feestje genieten van verschillende culturen. Want bij een tapas avond horen natuurlijk verschillende tapas gerechten. Zorg altijd dat je wat tortilla chips met lekkere dips, een aantal koude en een aantal warme tapas op tafel zet, zo is het een waar feest!

 

Het feest kan beginnen

Naast zelf gemaakte dips is het ook een slim idee om de basics op tafel te hebben, denk aan olijven, plakjes chorizo, aioli en je favoriete kaas. Zo bespaar je je zelf al wat moeite met het maken van al die verschillende gerechten en is de tafel toch al flink opgevuld. De basics zijn meestal ook wel favorieten van iedereen. Nu hoef je alleen nog maar een aantal van je favoriete gezonde tapas recepten uit te zoeken en het feest kan beginnen. Bij een tapas feest is het ook eens een leuk idee, als verschillende mensen een aantal tapas gerechten meenemen. Het is altijd leuk en vernieuwend om te zien wat andere mensen uitkiezen en bereiden, zo kun je heel veel nieuwe inspiratie opdoen.

https://24taste.nl/gezonde-tapashapjes/