Restaurant Kellys
Image default
Aanbiedingen

Soorten dugouts

 

De stap die voorafgaat aan de dugout montage is uiteraard het uitkiezen van een geschikte dugout. Op onze site vind je vele dugouts die geschikt zijn voor verschillende sporten, denk hierbij aan voetbal, hockey, korfbal en honk- en softbal. Bij de dugouts heb je verschillende mogelijkheden, zoals keuze in vorm, afmeting, zitgelegenheid, zijbeplating en coating. Lees ook ons andere blog, waarin we ingaan op de verschillende soorten dugouts die we aanbieden en meer vertellen over de specifieke mogelijkheden.

Dugout montage: stappen

Het is erg belangrijk dat de dugout stevig gemonteerd wordt, zodat hij tegen alle weersomstandigheden bestendig is. Nadat de dugout in onze eigen fabriek in Almelo is geproduceerd, maken wij de dugout gereed voor vervoer. Onze ervaren monteurs transporteren de dugout vervolgens naar de door jouw gewenste locatie om de dugout montage uit te voeren. Bij de dugout montage doorlopen onze monteurs de volgende stappen:

Stap 1: bepalen plaats

Allereerst bepalen onze monteurs waar de dugout precies moet komen te staan, zodat hij op de juiste plaats gemonteerd kan worden. De dugout wordt eerst tijdelijk op zijn beoogde plek gezet om een markering te kunnen aanbrengen op de vier plaatsen waar de grondbuizen de grond in geslagen zullen worden. Hierbij wordt rekening gehouden met de regelgeving van de betreffende sportbond, die soms vereist dat de dugout zich op een bepaalde afstand van de zijlijn bevindt. De dugout wordt geplaatst op een vlakke ondergrond.

Stap 2: eventueel assembleren

Soms kan een dugout niet in zijn volledigheid worden vervoerd, waardoor op locatie de laatste onderdelen geassembleerd moeten worden. Denk hierbij aan het vastzetten van de polycarbonaat-zijbeplating en het afmonteren van de zitgelegenheid. Wanneer je bijvoorbeeld hebt gekozen voor een zitgelegenheid die bestaat uit kuipstoelen, zullen deze stoelen op locatie gemonteerd worden. Wanneer de dugout af is geassembleerd, kan hij worden gemonteerd.

Stap 3: montage en oplevering

Wanneer de monteurs de plaats van de dugout hebben bepaald en eventueel de laatste onderdelen geassembleerd hebben, kunnen zij overgaan tot de montage van de dugout. Bij de vier plekken die bij stap 1 zijn gemarkeerd worden nu gaten in de grond aangebracht. In de grond worden vervolgens stalen grondbuizen geplaatst, die volledig de grond in worden geslagen. De grondbuizen worden zo geplaatst dat de gaten in het onderframe van de dugout precies uitkomen op het hart van de grondbuizen. Vervolgens plaatsen onze monteurs de dugout, die bij stap 1 aan de kant is gezet, op de grondbuizen en sluiten zij het onderframe aan op de grondbuizen. Zij boren hierbij een gat in de dichte bovenzijde van de grondbuis, waarin vervolgens getapt draad wordt aangebracht. Met het aanbrengen van bouten en een carroserrie ring ronden de monteurs de dugout montage af. Jouw club is nu weer voorzien van mooie zitplekken!

Dugout kopen?

Heb je nog vragen over onze verschillende dugouts, de andere sportmaterialen die wij aanbieden of ben je benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft een op maat gemaakt dugout? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. We helpen je graag met het uitzoeken van een geschikte dugout! Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl.

https://skor.nl/