Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

Snoep waar je echt trek van krijgt!

Oud Hollands snoepgoed

Het oude Hollandse snoepgoed, wie houdt er nou niet van? Snoepgoed zoals toverballen, pepermuntballen en framboosjes die vele mensen terug laten denken aan hun jeugd zijn nog altijd zeer populair. Toch is dit soort snoepgoed tegenwoordig steeds moeilijker te kopen. Vaak is alleen maar tijdens speciale acties terug te vinden in de schappen van de normale supermarkt en zelfs dat komt steeds minder vaak door. Wanneer je toch echt een snoeper bent en je dol bent op Oud Hollands snoepgoed is er ook nog een andere optie: Oud Hollands snoep inkopen als Bulk snoep. Zo zul je voor lange tijd genoeg snoep in huis hebben. Daarnaast is het vaker goedkoper in verhouding tot de kleine zakjes die in supermarkten en andere winkels verkocht worden.

Jelly Beans in alle soorten smaken

Iedereen ter wereld kent Jelly Beans. De razend populaire veelkleurige snoepjes worden overal verkocht en zijn overal geliefd. Met de zachte “Jelly” binnenkant en het hardere omhulsel valt het kleine boonvormige bij menigeen in de smaak. In winkels waar schepsnoep verkocht wordt zijn Jelly Beans dan ook altijd van de partij. Hierbij willen de bedrijven echter vaak grote winst maken op de relatief goedkope Jelly Beans, waardoor je vaak veel te veel betaald voor een zak Jelly Beans. Door Jelly Beans in grote hoeveelheden direct van de leverancier te kopen, ontwijk je dit probleem en kun je van zoveel Jelly Beans genieten voor een zacht prijsje.

Haribo Snoep; het merk met geschiedenis

In Nederland kent iedereen die wel eens snoep heeft gekocht het merk Haribo. Door de grote variatie aan producten ontkom je bijna niet aan het grote snoepmerk. Dit is natuurlijk niet voor niets: Haribo produceert heerlijke snoepjes in welke vorm of smaak je ook maar wilt. Helaas betekent het merk ook vaak dat een klein zakje snoepjes al veel kost. De oplossing hiervoor is vrij simpel: bulk snoep. Door Haribo snoep in grote hoeveelheden in te kopen, krijg je het snoep voor het hele gezin voor een prijs waar ook je portemonnee blij van wordt.

De aller lekkerste chocolade

Veel mensen denken dat alleen vrouwen van chocolade houden, maar dat is zeker niet waar. Chocolade, of het nou wit, puur of met een smaakje is, is geliefd bij iedereen. Het wordt door kinderen en volwassenen gegeten en wordt inmiddels in duizenden verschillende smaken gemaakt. In elke supermarkt is wel een chocoladereep te koop, waarbij de prijs per fabrikant en smaak verschilt. Dit is natuurlijk perfect voor mensen die aan één chocoladereep genoeg hebben, maar voor mensen die bakken met chocolade of gewoon een grote zoetekauw zijn, is het prettiger om een grote hoeveelheid chocolade in huis te hebben. Hierbij is het vaak duur en onhandig om een heleboel repen te moeten kopen. Daarom wordt chocolade op sommige plekken ook in blokken te koop, ideaal voor iedereen die met chocolade bakt.

https://www.snoepdiscounter.nl