Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

Voor een speciale gelegenheid wijnflessen kopen bij een specialist

Natuurlijk wilt u voor een bijzondere gelegenheid de perfecte wijnflessen kopen. Dit kan soms erg lastig zijn wanneer u geen grote wijnkenner bent. In dit geval kunt u alle hulp gebruiken die u aangeboden wordt. De experts van ViaWijn helpen u hier graag mee. Een lekkere wijn is zeer geschikt voor verschillende gelegenheden. Zo past wijn bij een heerlijk zelfbereid diner, een gezellige middag borrelen met vrienden of familie of een gezellige barbecue. ViaWijn heeft voor elke wijnliefhebber een geschikte wijn. Bestel uw favoriet eenvoudig en snel via de website van deze expert. Plaats u een bestelling van boven de €100-, dan wordt deze gratis thuisbezorgd.

Kies voor een exclusieve wijn

Bent u op zoek naar een smaakvolle rode wijn? Of drinkt u liever een frisse witte wijn? In de webwinkel van ViaWIjn vindt u verschillende wijnen van gerenommeerde wijnhuizen als Bodega Sottano, Caleo en Casa Silva. Ook voor een overheerlijke rosé of mousserende wijn bent u bij deze expert aan het juist adres. Wanneer u een wijn bij deze specialist bestelt, geniet u altijd van een wijn van hoogwaardige kwaliteit. Deze exclusieve wijnen zijn ondanks het feit dat ze exclusief zijn wel zeer goed van prijs. Zo profiteert u altijd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Door deze grote voordelen kunnen de wijnen ook goed voor grotere gezelschappen besteld worden. Bent u benieuwd welke wijn het beste bij u past? Kies voor de ViaWijnBox en ontvang een pakket met zes tot twaalf flessen wijn. Deze zijn van verschillende exclusieve merken. Proef de verschillende smaakpaletten en ontdek uw favoriet. Bestel de box als cadeau voor iemand of uzelf.

Vind een smaak die bij uw past

Een heerlijke wijn hoort in een prachtig wijnglas. Daarom biedt ViaWijn ook de mooiste wijnglazen aan in de webshop. Wanneer u wijnflessen gaat kopen, kunt u meteen nieuwe wijnglazen aan uw bestelling toevoegen. ViaWijn biedt wijnen voor elke gelegenheid aan. Ga snel naar de webshop en ontdek het assortiment.

http://www.viawijn.nl/