Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

Servies met thema huren? Bekijk hier de mogelijkheden

Aan eten is zeker geen gebrek, maar ook het servies mag niet ontbreken. Voor grote feesten, evenementen en diners mag je de gerechten niet missen. Wil je je gerechten na het evenement bewaren? Huur dan het serviesgoed. Zo wordt het eten op tijd op het evenement bezorgd en weer opgehaald. Maak je geen zorgen. Het enige wat u hoeft te doen is de plaat terug te brengen naar de geleverde staat. Op die manier kun je succesvolle gebeurtenissen onthouden zonder dat je je er zorgen over hoeft te maken!

Verschillende thema’s

Andere onderwerpen zijn verhuur van vintage bestek, verhuur van bestek voor straatvoedsel en verhuur van kosmos. Als je iets vreemds wilt doen, combineer dan verschillende bestek. U kunt het dus zelf bepalen en het bestek huren voor een betaalbare prijs. Het bevat een grote verscheidenheid aan bestek. Denk aan borden, kommen, soepkommen, tapasborden, enzovoort. We hebben alles in huis. Er zijn veel mogelijkheden om bestek te huren voor een bepaald thema. Ben je bekend met themafeesten? Dit beperkt zich natuurlijk niet tot servies. We bieden ook alle andere accessoires aan en hebben al wat werk verzet. Neem een kijkje bij de themafeesten voor inspiratie. Het huren van servies gaat ook goed samen met de kwaliteits beursverhuur service. 

Exclusief servies

Naast alle traditionele servies vormen zijn er ook de meest exclusieve varianten. Dit is vooral interessant als je een bepaalde voorkeur hebt of een themafeestje wilt houden. Het idee is bijvoorbeeld om een ​​feest of evenement in Japanse stijl te houden in een Japanse tuin. Als je ook Japanse messen hebt is dit natuurlijk erg goed. Servies geïnspireerd door Japan en de Renaissance. Stel je een oosterse sfeer voor met een diepe, platte Japanse keuken in zwart of wit. Of huur een renaissancebord en schotels. Dit zijn verfijnde afwerkingen en lijken niet te ontbreken in 17e-eeuwse cultuur. Kunstfestivals hebben ook goed bestek nodig. Wat dacht u bijvoorbeeld van modern porselein van Escura, Steelite Craft en Munduk? Alle borden en schalen in deze serie hebben hun eigen identiteit en kleur.