Restaurant Kellys
Image default
Auto's en Motoren

Paruzzi is de nummer 1 VW-expert

Onderdelen voor een Kever chassis waar kun je die bestellen? Ga je langs bij de plaatselijke dealer dan kom je vaak met lege handen thuis. Paruzzi.com daarentegen is een vertrouwd adres. Ons assortiment bestaat zowel uit gloednieuwe eigen merk onderdelen en echte originele onderdelen van VW. Voor die laatste categorie geldt dat we dus officieel partner zijn van Volkswagen ‘Classic Parts’. Schaf je iets aan via paruzzi.com dan is het direct klaar voor gebruik. We kunnen ons voorstellen dat je een specialistische vraag hebt over het Kever chassis. Bij deze nodigen we je uit bij ons aan te kloppen. Wij zijn via telefoon en mail bereikbaar. Tegelijkertijd ben je ook welkom in Yerseke, daar zijn we gevestigd. 

Diverse accessoires

De meest uiteenlopende Kever accessoires zijn 24/7 verkrijgbaar in onze webshop. Denk aan een achterruit jaloezie, aluminium bekerhouder, bloemenvaasje “classic”, deurkozijn bescherming en hoedenplank. Naast onderdelen voor het interieur verkrijg je via Paruzzi.com natuurlijk veel meer VW parts.

En wat je ook bestelt, je krijgt bij ons uitstekende service. Zo kunnen we heel snel leveren, in de meeste gevallen al de volgende dag. Voor het inpakken en aan jouw voordeur afleveren, rekenen we slechts €4,95. Bestel je voor een bedrag van €50 of meer dan zijn de bezorgkosten geheel voor onze rekening. Tot slot wijzen we je nog op de populaire Paruzzi cadeaubon. Deze is geheel vrij te besteden. Het bedrag bepaal jij zelf en de ontvanger kan ‘m maar liefst twee jaar gebruiken.

http://www.paruzzi.com/nl/