Restaurant Kellys
Image default
Auto's en Motoren

Paruzzi is een vertrouwd adres voor VW-fans

Een trekhaak voor je Kever is snel en eenvoudig te bestellen bij Paruzzi. We kunnen je een compleet pakket aanbieden voor alle modellen 8.1974 en later. Wist je dat de meeste Kevers de showroom uit zijn gegaan zonder trekhaak? Trekhaken zijn gemaakt van metaal. Ze worden aan de achterkant van een auto bevestigd om aanhangwagens of caravans ‘mee te trekken’. Paruzzi levert trekhaken inclusief kabeldoos, bedrading en trekhaak kogel. Een Paruzzi-trekhaak is voorzien van een Europees goedgekeurde trekhaak kogel inclusief type plaatje.

 Zoek je alleen de losse beugels met montagemateriaal? Ook dat is mogelijk. We melden er wel bij dat de losse beugels geen type plaatje hebben, dat zit namelijk alleen op de kogel. Zowel de trekhaak als het trekkende voertuig -in dit geval de Kever- bepalen of een bepaalde last wel of niet getrokken mag worden.

Spijbus onderdelen of Type 3?

Op Paruzzi.com hebben we het assortiment onderverdeeld naar het type VW: Kever, Spijlbus, Panoramabus, T25/T3 Bus, Type 3, Karmann Ghia en Kübel. Als je kijkt naar de serie onderdelen VW type 3 zijn er onder meer de volgende opties. Een handrem reparatie set; een wieldop met Wolfsburg embleem; deur-handvatten en contactslot set met 1 sleutel en heldere richting-aangever lens voorzijde.

Hoe je bestelling er ook uitziet, je krijgt een eersteklas product en dito service. Lijkt het je leuk in onze showroom in Yerseke te komen kijken? Je bent meer dan welkom. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Het telefoonnummer is +31(0)113-503555. Via mail zijn we te bereiken op sales @ paruzzi.com. Tot slot geven we je nog twee tips. Je kunt op Paruzzi.com een persoonlijk account aanmaken. Zo kun je 24/7 bijhouden wat je besteld hebt. Wil je op de hoogte worden gehouden van leuke VW-nieuwtjes en -weetjes, abonneer je dan op de Paruzzi-nieuwsbrief.

https://www.paruzzi.com/