Restaurant Kellys
Image default
Auto's en Motoren

Dagcursus auto theorie

Zal jij je autotheorie nooit halen? Neem gauw contact op met 123-theorie, want wij bewijzen jou dat je ongelijk hebt. Bij 123-theorie is iedereen welkom die het halen van de autotheorie ziet als een probleem. Je bent bang omdat je de taal niet goed beheerst. Je ziet op tegen het afleggen van het theorie-examen, omdat je faalangst hebt of misschien ADHD. Misschien denk je wel dat je in de problemen komt door je dyslexie? Geen van deze kwalen schrikt ons af. Met onze bewezen lesmethode zorgen wij er gewoon voor dat je slaagt.

Wist je dat wij dagelijks theorieles verzorgen in het hele land. Van noord naar zuid en van west naar oost; in elf grote steden beheren wij een cursuslocatie. Op een datum die jij zelf kiest kun je er terecht voor je dagcurus theorie auto. We starten in de ochtend en in de middag doe jij examen bij het CBR. Heb je dit examen in de middag gehaald, dan zal ook jij achteraf vinden dat dit examen een makkie was.

Geniet van de aanbieding!

Ook in onze hoofdstad zijn we natuurlijk actief. We hebben er de komende maanden nog een flink aantal data open staan. Maar wacht niet te lang met het inschrijven voor je theoriecursus Amsterdam, want in onze hoofdstad stromen de lessen steeds vrij snel vol, vooral voor onze aanbiedingsprijs! We starten onze les in de ochtend. Natuurlijk geven we geen les op een saaie manier. We bieden de informatie aan op een aantrekkelijke manier. Zo zorgen wij ervoor dat je alles makkelijk onthoudt.

Tussen de middag genieten we met z’n allen van de lunch. Die is natuurlijk inclusief. Hetzelfde geldt voor het vervoer naar het CBR. Want in de middag brengen we je daarheen. We hebben voor jou dan al een examenplek gereserveerd. Jij doet examen en springt daarna een gat in de lucht. Natuurlijk heb jij je examen gehaald. Nu kun je door met je autopraktijk!

https://www.123-theorie.nl