Restaurant Kellys
Image default
Auto's en Motoren

In 1 dag je motortheorie in Eindhoven halen met Gelijk Geslaagd

Wil jij snel jouw motortheorie in Eindhoven halen? Dan is onze eendaagse motor theoriecursus van Gelijk Geslaagd zeer geschikt voor jou. Wij bieden deze cursus onder andere in Eindhoven aan. Bij ons is de slagingskans meer dan 95%, zeer hoog dus. Hoger dan veel andere theoriecursussen. Dat komt door onze unieke lesmethode, waarin we je op een fijne en duidelijke manier alle theorie aanleren. Theorieboeken heb je niet meer nodig, wij gaan anders te werk!

Hoe gaan wij te werk?

Zonder boeken een hoop theorie aanleren, dat klinkt misschien een beetje gek. Toch doen wij dat. En je leert de theorie niet alleen op een prettige manier aan, het is ook zeer succesvol gebleken. Bijna al onze cursisten slagen namelijk in 1 keer, meerdere zelfs met 0 fouten op hun examen.

Onze les zit zo in elkaar dat deze voor iedereen duidelijk, goed te volgen en te begrijpen is. Maak je je best wel zorgen omdat je leerproblemen, ADHD, dyslexie of een taalachterstand hebt? Dit is zeker niet nodig! Door onze ervaring kunnen wij iedereen de juiste hulp bieden, dus ook wanneer je met één van deze problemen te kampen hebt. Wij kunnen echt iedereen laten slagen en sluiten niemand uit, iedereen is meer dan welkom. Het enige, je moet wel minimaal 17,5 jaar oud zijn. Want pas vanaf die leeftijd mag je bij het CBR examen doen.

Naast de duidelijke les zijn oefen examens dé manier om de lesstof goed onder de knie te krijgen. Zeker als deze examens op de examens van het CBR lijken. En dat doen onze oefen examens. Je leert dus meteen wat voor soort en typt vragen je zal gaan krijgen bij het CBR en bij welke vragen je extra op je hoede moet zijn omdat het instinkvragen zijn.

Meer informatie

Bij ons kan je ook binnen 1 dag je auto theoriecertificaat halen en binnen 2 dagdelen je scooter theoriecertificaat. Hiervoor kan je onder andere de cursus auto theorie in Delft en de scooter theorie in Rijswijk volgen.

Wil je meer informatie over onze verschillende cursussen, cursuslocaties en data? Dan kan je het beste een kijkje nemen op onze website, daar krijg je antwoorden op al jouw vragen.

https://www.gelijkgeslaagd.com/