Nieuwe artikelen

Interesse in een bijbaantje in de Horeca? Kijk niet verder!

We kennen Leiden allemaal wel natuurlijk als de studentenstad bij uitstek. Super gezellig, er is er van alles te doen. Vooral in de zomer als alle terrasjes open zijn, zijn er enorm veel activiteiten. Maar goed, het is dan wel lekker om een leuk centje bij te verdienen. In de horeca, die sector is zeer goed vertegenwoordigd in Leiden, is er veel vraag naar personeel. Het is een ideale werkomgeving voor studenten maar ook de scholieren van het middelbaar onderwijs.  Dus heb jij interesse in een bijbaantje in de horeca, dan ben je hier op het juiste adres.

Bijbaantje in de horeca van Leiden

Leiden staat bekend om het grote aantal horeca gelegenheden. Dat is super gezellig natuurlijk, maar het bied je ook veel mogelijkheden op het gebied van werk. Als je op zoek bent naar een bijbaantje in Leiden dan heb je in de horeca voldoende keus. Het voordeel van de werken in de horeca is, is dat je heel flexibele werktijden kunt hanteren. Dus als je na school of in de avonduren aan de slag wilt, is dat geen enkel probleem. Je kunt het dus prima combineren met jouw studie. Je kunt voor een groot deel je eigen werktijden bepalen en je verdient een leuk centje bij. Alhoewel veel van de baantjes door studenten en scholieren worden vervuld, kunnen ook volwassen heel gemakkelijk een bijbaantje vinden.

McDonalds Leiden bied je veel mogelijkheden

In Leiden en omgeving vind je verschillende McDonalds vestigingen. Er is er dan ook altijd wel een dicht bij jou in de buurt. De vraag naar personeel in de horeca is groot. Zo ook bij McDonalds, bij alle vestigingen is men altijd wel op zoek naar personeel. De laatste vacatures vind je altijd op de website. En zeg nu zelf, wat is er leuker dan in jouw eigen favoriete restaurant te werken? Het handige is dat je dus nooit ver naar je werk hoeft te reizen.

Bij McDonalds in Leiden werken  betekent dat je een leuke bijbaan hebt met leuke collega’s. Er hangt een gezellige werksfeer. Natuurlijk kun je het tijdelijk doen, maar als je wilt zijn er ook doorgroei mogelijkheden. 

Als je wil, heb je ook de mogelijkheid om leertraject te volgen waarbij je, terwijl je aan het werk bent, verschillende opdrachten krijgt. Dit zorgt ervoor dat je alles snel onder de knie krijgt. Op de academie krijg je de benodigde theorie voorgeschoteld, die je vrijwel direct in de praktijk kunt toepassen. Zo’n leer-werk traject duurt gemiddeld genomen een jaar, waarna je een theorie en praktijk examen moet doen. Het praktijk examen kan je gewoon bij McDonalds zelf afleggen, wat wel zo prettig is uiteraard. Het is dan ook een ideale manier om veel ervaring in de horeca op te doen, een leuk salaris te verdienen en tegelijkertijd ook nog eens een diploma te behalen. Natuurlijk zijn aan dit traject wel een paar voorwaarden aan verbonden. Deze vind je terug op de website van McDonalds.

Tags:

Registreer u vandaag nog en word lid van ons platform

Wil jij jouw blogs delen en een breed publiek bereiken? Wacht niet langer en registreer je vandaag nog op Restaurantkellys.nl

Gerelateerde artikelen die u mogelijk interesseren

Gerelateerde berichten

Smaakvol koken begint met de juiste horeca apparatuur

In de wereld van de professionele keuken draait alles om precisie, snelheid en kwaliteit. Of je nu een druk restaurant runt, een sfeervolle lunchroom hebt of als cateraar dagelijks de meest uiteenlopende gerechten serveert — goede horeca apparatuur is onmisbaar. Bij Chefstore.nl, groothandel in professionele horeca-artikelen, vind je een ruim assortiment aan betrouwbare en duurzame oplossingen. Vandaag zetten we twee onmisbare keukenhelden in de spotlight: de bakplaat en de sous vide. Waarom een goede bakplaat het verschil maakt Een bakplaat lijkt misschien simpel, maar vergis je niet: de kwaliteit van dit apparaat bepaalt voor een groot deel de smaak en textuur van je gerechten. De juiste bakplaat biedt gelijkmatige warmteverdeling, is eenvoudig schoon te maken en bestand tegen intensief dagelijks gebruik. Bij Chefstore.nl vind je een brede selectie bakplaten die geschikt zijn voor allerlei horecagelegenheden. Van elektrische bakplaten voor kleinere keukens tot krachtige gasgestookte modellen voor grote restaurants. Denk bijvoorbeeld

Gepubliceerd door Restaurant Kellys.nl