Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

Interesse in een bijbaantje in de Horeca? Kijk niet verder!

We kennen Leiden allemaal wel natuurlijk als de studentenstad bij uitstek. Super gezellig, er is er van alles te doen. Vooral in de zomer als alle terrasjes open zijn, zijn er enorm veel activiteiten. Maar goed, het is dan wel lekker om een leuk centje bij te verdienen. In de horeca, die sector is zeer goed vertegenwoordigd in Leiden, is er veel vraag naar personeel. Het is een ideale werkomgeving voor studenten maar ook de scholieren van het middelbaar onderwijs.  Dus heb jij interesse in een bijbaantje in de horeca, dan ben je hier op het juiste adres.

Bijbaantje in de horeca van Leiden

Leiden staat bekend om het grote aantal horeca gelegenheden. Dat is super gezellig natuurlijk, maar het bied je ook veel mogelijkheden op het gebied van werk. Als je op zoek bent naar een bijbaantje in Leiden dan heb je in de horeca voldoende keus. Het voordeel van de werken in de horeca is, is dat je heel flexibele werktijden kunt hanteren. Dus als je na school of in de avonduren aan de slag wilt, is dat geen enkel probleem. Je kunt het dus prima combineren met jouw studie. Je kunt voor een groot deel je eigen werktijden bepalen en je verdient een leuk centje bij. Alhoewel veel van de baantjes door studenten en scholieren worden vervuld, kunnen ook volwassen heel gemakkelijk een bijbaantje vinden.

McDonalds Leiden bied je veel mogelijkheden

In Leiden en omgeving vind je verschillende McDonalds vestigingen. Er is er dan ook altijd wel een dicht bij jou in de buurt. De vraag naar personeel in de horeca is groot. Zo ook bij McDonalds, bij alle vestigingen is men altijd wel op zoek naar personeel. De laatste vacatures vind je altijd op de website. En zeg nu zelf, wat is er leuker dan in jouw eigen favoriete restaurant te werken? Het handige is dat je dus nooit ver naar je werk hoeft te reizen.

Bij McDonalds in Leiden werken  betekent dat je een leuke bijbaan hebt met leuke collega’s. Er hangt een gezellige werksfeer. Natuurlijk kun je het tijdelijk doen, maar als je wilt zijn er ook doorgroei mogelijkheden. 

Als je wil, heb je ook de mogelijkheid om leertraject te volgen waarbij je, terwijl je aan het werk bent, verschillende opdrachten krijgt. Dit zorgt ervoor dat je alles snel onder de knie krijgt. Op de academie krijg je de benodigde theorie voorgeschoteld, die je vrijwel direct in de praktijk kunt toepassen. Zo’n leer-werk traject duurt gemiddeld genomen een jaar, waarna je een theorie en praktijk examen moet doen. Het praktijk examen kan je gewoon bij McDonalds zelf afleggen, wat wel zo prettig is uiteraard. Het is dan ook een ideale manier om veel ervaring in de horeca op te doen, een leuk salaris te verdienen en tegelijkertijd ook nog eens een diploma te behalen. Natuurlijk zijn aan dit traject wel een paar voorwaarden aan verbonden. Deze vind je terug op de website van McDonalds.