Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

Een restaurant aan zee is pas echt genieten

In Nederland kun je heerlijk genieten van een Restaurant aan zee. Bij een strandpaviljoen Zandvoort bijvoorbeeld. Je kunt er een heerlijke dag van maken waarbij het je echt aan niets zal ontbreken.

Met een restaurant aan zee krijgt heerlijk eten een heel andere beleving. En waar kun je beter voor een restaurant aan zee terecht dan bij een strandpaviljoen Zandvoort? Precies, helemaal nergens. Want dat maakt een strandpaviljoen in Zandvoort natuurlijk uniek. Het heerlijke gevoel van strand, zee en vrijheid beleef je alleen op deze plek. Of je nu geniet van absolute strand- en zee gerechten of van een kop koffie terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht en de heerlijk warme sfeer. Je bent bij ons welkom!

Dat je welkom bent laten wij je graag merken met onze service en klantgerichte aanpak. Dat zorgt ervoor dat je helemaal in je element bent bij jouw restaurant aan zee. Een prachtig strandpaviljoen Zandvoort. En wat wij je te bieden hebben vertel ik je natuurlijk graag. Want dat is immers iets waarmee wij ons onderscheiden en op de kaart zetten.

Een heerlijk en kwaliteit restaurant aan zee.

Er is geen plek mooier dan de kust bij Zandvoort. Een plek waar dagelijks duizenden mensen echt tot rust komen vanwege de prachtige omgeving, het uitzicht en wat er allemaal aan activiteiten te doen is. Je kunt denken aan wandelen over het strand of door de duinen. Maar ook gewoon aan een dag met vrienden of familie op het strand ronddwalen en die dag afsluiten bij een restaurant aan zee.

Je kunt ons vinden aan het strandpaviljoen Zandvoort. De sfeer die wij uitstralen past helemaal bij de mooie en veelzijdige omgeving. En wij zijn zeker niet alleen open als de zon schijnt. Wij zijn er iedere dag voor onze klanten. En die komen telkens met de mooiste verhalen bij ons genieten van wat deze prachtige streek, de zee en onze kwaliteitkoks te bieden hebben.

Ben jij klaar voor een restaurant aan zee, genieten met vrienden en de sfeer van Zandvoort eens echt proeven? Dan zien wij je graag bij ons!

Strandpaviljoen Zandvoort, daar kijk je echt naar uit.

Wanneer je eenmaal een keer bij ons bent komen eten kijk je zeker terug naar de volgende keer. En dat merken wij aan onze klanten. Zo bedienen wij onze klanten op een gepaste wijze, geniet je van de mooie zee, het strand en de vele mensen die elk hun eigen ding doen. Het is dus echt een dagje op vakantie in eigen land.