Restaurant Kellys
Image default
Kinderen

De mooiste fietsen voor je kleuter!

De mooiste fietsen voor je kleuter! 

Met zoveel verschillende kinderfietsen op de markt, kan het verwarrend zijn om erachter te komen welke het beste zijn. Je wilt een fiets voor je kind (of kleinkind) die gemakkelijk te leren trappen is, duurzaam genoeg is om te worden doorgegeven en licht genoeg om fietsen leuk te maken. Het slechte nieuws is dat er veel vreselijke, zware fietsen zijn; het goede nieuws is dat er steeds meer kindspecifieke fietsbedrijven op de markt komen die serieus geweldige fietsen produceren. Wil je weten welke kleuter fiets je het beste aan kunt schaffen? Lees dan snel door! 

 

Cleary Gecko

Oh, wat houden we van deze kleine fiets. Het kleine frame van de Cleary Gecko maakt het de perfecte eerste pedaalfiets voor beginnende loopfietsers, en de gemakkelijk te trekken Tektro-remhendels maken het zelfs voor de jongste rijders mogelijk om de handremmen te leren bedienen. Dit is een geweldige fiets voor sportieve rijders dankzij de agressieve geometrie en stevige Kenda-banden. Als je kleintje off-road of off-curbs gaat rijden met een fietstas dames, is deze fiets het bekijken waard.

 

Pello Romper

Deze 14-inch schoonheid is een van onze favorieten vanwege de stevige banden in mountainbike-stijl. Op welk terrein je kind ook rijdt – bestrating, grind, gras of vuil – de Pello Romper kan het aan. Het verfwerk (oranje of roze) is prachtig en de componenten zijn merknaam. Ze bevatten een Cane Creek-headset, Kenda-banden en een aluminium Ahead-stuurpen. Dit zijn dezelfde onderdelen die we willen op een volwassen fiets. De Pello Romper is onlangs geüpgraded, zodat hij dubbele handremmen voor en achter had, waar we van houden.

 

Woom 2

De Woom 2 was zonder twijfel de favoriete fiets van veel jongens, en we zijn niet bang om hem DE BESTE 14 inch kinderfiets op de markt te noemen. Hoewel het prijskaartje iets hoger is dan veel ouders misschien willen betalen, is de kwaliteit van de fiets elke cent waard. Geen detail is over het hoofd gezien – van de kleurgecodeerde remhendels tot de rechtopstaande geometrie en het vederlichte gewicht, de Woom 2 is perfectie. Je zoon wil zeker met zijn kinderrugzak jongen op deze stoere fiets naar school fietsen! 

 

Frog 40

Dit model van Frog Bikes verdient een plekje in onze Top 5 lijst. De Frog 40 is een van de kleinste en lichtste 14″ fietsen die er zijn. Het is duurzaam en goed gemaakt, dus verwacht het aan meerdere kinderen te geven. De fiets wordt geleverd met een freewheel geïnstalleerd, heeft dubbele Tektro-handremmen en een hele reeks andere indrukwekkende componenten en specificaties. De fiets is ook nog eens een van de meest hippe kinderfietsen die er zijn.

 

Prevelo Alpha One

De Prevelo Alpha One is een fiets die we keer op keer aanbevelen voor nieuwe rijders dankzij de voor kinderen geschikte geometrie. Je kind trapt in een mum van tijd op deze fiets. De Alpha One kan worden uitgerust met een optionele en sterk aanbevolen vrijloopkit. De rest van de fiets is opgebouwd met hoogwaardige componenten waaronder Kenda banden en eenvoudig te bedienen Tektro v-brakes.