Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

Biologisch eten tijdens feestdagen?

Gaat u tijdens Hemelvaart lekker dineren met vrienden of familie en wilt u genieten van een heerlijke lamsrollade of varkenshaas? Bent u van plan om met Hemelvaart het gourmetstel weer tevoorschijn te halen en bent u daarvoor op zoek naar biologische vlees? Wilt u voor Hemelvaartsdag biologische vlees bestellen? Dan bent u bij JP Puurvlees aan het juiste adres!

Profiteer tijdens Hemelvaartsdag van onze Hemelvaartsdag Special en bestel voordelig online uw biologische vlees in onze webshop. Bekijk gerust al uw mogelijkheden die JP Puurvlees u te bieden heeft voor eten tijdens Hemelvaartsdag!

Het biologische vlees van JP Puurvlees

Bij JP Puurvlees staat respect voor het milieu en het welzijn voor dieren altijd voorop. In 2011 is JP Puurvlees door Jaap van der Plas opgericht en sindsdien streven wij ernaar om enkel en alleen biologisch vlees te verkopen van dieren die een diervriendelijk leven hebben gehad. Het biologische vlees dat wij verkopen, komt van dieren die in een stressvrije leefomgeving hebben geleefd en geen antibiotica toegediend hebben gekregen en dát proef je!

 

Ons brede aanbod aan biologische vlees is dan ook van zeer goede kwaliteit en wordt tijdens de feestdagen voor een speciale prijs aangeboden. U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment aan biologisch vlees: van varkens- en rundvlees tot aan wild en van kippenvlees tot aan geitenvlees en diverse hammen. Daarnaast kunt u bij ons ook gelijk al uw biologische wijnen, kruiden, marinades en sauzen kopen!

Bestel jouw eten voor Hemelvaart online

Gaat u gezellig eten met vrienden of familie tijdens Hemelvaartsdag? En wilt u hiervoor biologische vlees kopen? Bestel dan eenvoudig en snel al uw eten voor Hemelvaart bij JP Puurvlees! U kunt via onze webshop al uw gewenste biologische vlees in het winkelmandje plaatsen en wij komen uw pakket bij u thuis brengen.

 

Liever uw pakket zelf komen ophalen? Dat kan natuurlijk ook! U bent van harte welkom in onze slagerij in Nunspeet. Heeft u nog vragen over onze biologische producten? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag! We zijn telefonische bereikbaar via (06) 51 08 59 43 of via het contactformulier.

https://jppuurvlees.nl