Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

Restaurant Zaandam

Proeverij de Koekfabriek – hét lekkerste restaurant in Zaandam!

Zoekt u een restaurant in Zaandam? Wilt u heerlijk dineren op een toplocatie in Zaandam? Kom dan eten bij Proeverij de Koekfabriek te Zaandam. Hier vindt u diverse heerlijke gerechten voor een vaste lage prijs, die u kunt komen proeven op een bijzondere en unieke locatie. Proeverij de Koekfabriek is namelijk gevestigd in de oude Verkadefabriek in Zaandam én serveert de meest heerlijke gerechten volgens het all you can eat concept. Benieuwd wat Proeverij de Koekfabriek u te bieden heeft?

All you can eat bij Proeverij de Koekfabriek

Buiten de deur dineren duur? Niet bij Proeverij de Koekfabriek! Bij Proeverij de Koekfabriek kunt u heerlijk uit eten in een luxe restaurant én heeft u het voordeel van een vaste lage prijs. In dit restaurant in Zaandam kunt u namelijk dineren volgens het all you can eat concept. Voor 22,50 euro per persoon kunt u de hele avond onbeperkt genieten van de meest heerlijke gerechten op een sfeervolle en gezellige locatie met industriële aspecten. U kunt verschillende gerechten van de uitgebreide en diverse menukaarten kiezen. Bent u vegetarisch? Of heeft u een allergie? Uiteraard wordt er bij Proeverij de Koekfabriek rekening gehouden met verschillende dieetwensen. Zo is er voor ieder wat wils en kan iedereen de hele avond onbeperkt genieten bij Proeverij de Koekfabriek!

Veelzijdige menukaart

Bij Proeverij de Koekfabriek eet u voordelig de hele avond onbeperkt de meest heerlijke gerechten uit keukens uit elke uithoek. U kunt kiezen uit diverse Mediterrane gerechten uit Spanje, Frankrijk en Italië. Maar u kunt ook kiezen voor lekkere Hollandse gerechten of voor een typisch Mexicaans gerecht. Dit restaurant in Zaandam biedt de meest heerlijk en diverse gerechten aan: eten in bij Proeverij de Koekfabriek is als het ware een ontdekkingsreis naar de gerechten die u lekker vindt! Daarnaast wordt er altijd rekening gehouden met specifieke dieetwensen. U kunt dit gerust aan de keuken doorgeven en de keuken maakt het gerecht zodanig dat iedereen ervan kan genieten!

Dineren én meer!

Naast dineren kunt u bij Proeverij de Koekfabriek ook terecht voor het huren van zalen voor feesten en partijen. Organiseert u bijvoorbeeld een borrel of wilt u uw bruiloftsfeest op een unieke locatie houden? Heeft u een bijeenkomst, verjaardag of vergadering en zoekt u een geschikte locatie? Bij Proeverij de Koekfabriek kunt u twee prachtige zalen huren, die beide zeer geschikt zijn voor feesten en andere gelegenheden. Elke zaal beschikt over de nodige apparatuur voor zakelijke bijeenkomsten, zoals een beamer, geluidsinstallatie en microfoons. Wilt u een bijeenkomst combineren met een diner in het restaurant? Dan kan natuurlijk ook! Voor het huren van de zalen zijn er diverse mogelijkheden.

Reserveer direct!

Wilt u heerlijk uit eten in een restaurant in Zaandam? Bent u nieuwsgierig geworden naar Proeverij de Koekfabriek? Uit eten volgens het all you can eat concept? Aarzel dan niet en reserveer direct bij Proeverij de Koekfabriek! Heeft u nog vragen over Proeverij de Koekfabriek? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van de zalen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 075 – 615 42 87 of door het contactformulier in te vullen.

https://www.proeverijdekoekfabriek.nl/