Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

The Boathouse Kralingen, dé evenementenlocatie van Rotterdam

The Boathouse Kralingen, dé evenementenlocatie van Rotterdam

Wilt u lekker lunchen terwijl u geniet van een prachtig uitzicht over de Kralingse Plas, in het hartje van Rotterdam? Of bent u op zoek naar een geschikte locatie voor zakelijke of familie evenementen? Dan bent u bij The Boathouse Kralingen helemaal aan het juiste adres! Wij zijn namelijk dé evenementenlocatie van Rotterdam en omgeving. Wij beschikken over een prachtig terras aan het water, waar u van woensdag tot en met zondag kunt komen genieten van een heerlijke lunch.

De mogelijkheden die we bieden

The Boathouse Kralingen is een groot evenementencomplex. Het complex bestaat uit uit een begane grond, een tussenverdieping en een bovenverdieping. De totale oppervlakte van het complex, verdeeld over de drie verdiepingen, bedraagt circa 600 vierkante meter. Dit maakt het mogelijk om ergens tussen de 50 tot uiterlijk 600 gasten te ontvangen voor uw evenement. Vanuit het complex heeft u een sprookjesachtig uitzicht over de Kralingse Plans en het Kralingse Bos. Op de locatie zijn diverse voorzieningen aanwezig, zoals een state-of-the-art licht en geluidsinstallatie. Ook zijn er talloze mogelijkheden op het gebied van catering en is er voldoende parkeergelegenheid.

Een zeer geschikte locatie voor zakelijke of familie evenementen

Als evenementenlocatie in Rotterdam is The Boathouse Kralingen zeer geschikt om zakelijke of familie evenementen te organiseren. U kunt diverse locaties huren voor bedrijfspresentaties, netwerkevents of kleinschalige beurzen. Ook leent het evenementencomplex zich voor personeelsfeesten en relatieborrels. Daarnaast is The Boathouse Kralingen ook een trouwlocatie, kunnen er verjaardagen gevierd worden of kan het complex gebruikt worden voor condoleances.

Bezoek onze website voor meer informatie!

Meer weten over een lunch of evenement bij The Boathouse Kralingen? Kijk dan eens op onze website voor meer informatie! U kunt natuurlijk ook gewoon even contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 1567 0200 (voor events) of 010 20 37 827 (het restaurant).

http://www.theboathousekralingen.nl/