Restaurant Kellys
Image default
Zorg

Zorgverzekering afsluiten 2019

Wanneer het einde van het jaar nadert, is het tijd om te gaan nadenken over je zorgverzekering. Misschien is jouw huidige zorgverzekering voor volgend jaar nog steeds de beste keuze. Maar het kan ook zo zijn dat deze volgend jaar niet meer de dekking biedt die jij nodig hebt. Zorgverzekeringen worden jaarlijks aangepast, omdat ook in de zorg regelmatig veranderingen plaatsvinden. Een zorgverzekering afsluiten 2019 is daarom iets om even bij stil te staan, zodat je de juiste keuze maakt. ZorgDirect maakt het afsluiten van een passende zorgverzekering erg eenvoudig, omdat wij een zorgverzekering op maat bieden.

Goede tandartsverzekering van ZorgDirect

Bij ZorgDirect kun je terecht voor een basisverzekering tegen een betaalbare premie. Hiermee krijg je de meest noodzakelijke zorg vergoed. Omdat dit niet voor iedereen voldoende is, hebben we ook vijf aanvullende verzekeringen samengesteld. Hiermee kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een vergoeding voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie of de eigen bijdrage voor kraamzorg. Door de ruime keuze, kun je altijd een aanvullende verzekering vinden die aansluit op wat jij nodig hebt. Een bezoek aan de tandarts wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering als je 18 jaar of ouder bent. Hiervoor kun je bij ZorgDirect een goede tandartsverzekering afsluiten. Je hebt hierbij de keuze uit drie opties met elk een andere vergoeding per jaar.

Wat we nog meer bieden

Een goede zorgverzekering biedt niet alleen vergoedingen voor de zorg die je ontvangt. Je wilt ook graag dat iemand je kan adviseren om de juiste zorgaanbieder te kunnen vinden. Daarom hechten we bij ZorgDirect waarde aan goede klantenservice. Daarnaast wil je zaken rondom je zorgverzekering graag snel en makkelijk kunnen regelen. Je kunt dit bij ons helemaal zelf doen, wanneer het jou uitkomt, via Mijn ZorgDirect. Hier kun je onder andere declaraties indienen en gegevens aanpassen. Heb je vragen over onze verzekeringen, bel dan gerust of stuur een bericht!

https://www.zorgdirect.nl