Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

Welk soort koffieapparaat kies ik?

Er zijn veel verschillende soorten koffiezetapparaten, dus het kan moeilijk zijn om te weten welke je moet kiezen. In dit artikel vind je een paar dingen om in gedachten te houden bij het uitzoeken van een koffiezetapparaat.

Espressomachine kopen?

Hoe je een espressomachine voor je kunt laten werken

Espresso machines zijn er tegenwoordig in een dozijn, maar ze zijn niet allemaal gelijk. Als je in de markt bent voor een espressomachine, is het belangrijk dat je er een vindt die aan je behoeften voldoet. Wil je een eenvoudige machine voor thuisgebruik, of heb je iets stevigers nodig voor in een café?

Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het winkelen voor een espressomachine:

-Grootte: Espresso machines zijn er in alle soorten en maten. Sommige zijn klein genoeg om op je aanrecht te passen, terwijl andere groter zijn en een eigen ruimte nodig hebben. Overweeg hoeveel ruimte je beschikbaar hebt voor je je aankoop doet.

-Budget: Espresso machines kunnen in prijs variëren van rond de €100 tot enkele duizenden euro’s. Het is belangrijk er een te vinden die in je budget past en aan je behoeften beantwoordt.

-Kenmerken: Sommige espressomachines hebben een ingebouwde molen, terwijl andere dat niet hebben. Bedenk welke functies voor jou belangrijk zijn voordat je je aankoop doet.

-Gebruiksvriendelijkheid: Sommige espressomachines zijn gemakkelijker in het gebruik dan andere. Als je niet vertrouwd bent met espressomachines, kan het een goed idee zijn er een te zoeken die gebruiksvriendelijk is.

-Garantie: De meeste espresso machines komen met een of andere garantie. Lees zeker de kleine lettertjes voor je je aankoop doet, zodat je weet wat gedekt is en voor hoe lang.

Koffiebonen en filterkoffie van Eddy’s Coffee

Ben je op zoek naar de beste koffiebonen en filtermaling? Eddy’s Coffee biedt diverse smaken en soorten. We hebben ook een ruim assortiment specialty koffie waaruit je kunt kiezen. Liever cafeinevrij? De decaf koffiebonen zijn de beste die verkrijgbaar zijn in Nederland.