Restaurant Kellys
Image default
Aanbiedingen

Voorzie jouw gasten van een prettig verblijf

De gasten in jouw hotel verblijf vaak voor een nachtje of een aantal nachten achter elkaar. Ze zijn onderweg en moeten tussendoor overnachten, gaan een weekendje weg met hun naasten of willen er gewoon eventjes tussenuit. Wat de reden ook is, het is de bedoeling dat iedereen geniet van een overnachting in jouw hotel. Bij Facility Trade Group haal jij alles in huis voor een prettige hotelervaring.

 

Vergeet de basics niet 

Na ieder hotelbezoek, worden de kamers natuurlijk schoongemaakt. Hierbij wordt gecontroleerd of alle materialen nog werken of dat er items missen. Het is belangrijk om te zorgen dat alles in de kamer aanwezig is. De douchegel en scheermesjes worden vaak gebruikt door de gasten. Het is belangrijk om dit te vervangen. Voor de hygiëne moet je iedere keer de producten vervangen. Dit zijn de basics die iedere keer aangevuld zullen moeten worden. 

 

De inrichting van de kamer

Gelukkig kan de inrichting van de kamer een lange tijd meegaan. De waterkoker, bijvoorbeeld, kan gerust een paar jaar meegaan. Het is wel belangrijk om deze schoon te maken tijdens de schoonmaak van de kamer. Daarnaast behoren de kledinghangers ook tot de inrichting. Het wil nog wel eens voorkomen dat kledinghangers worden meegenomen naar huis. Het is belangrijk om jouw gasten te voorzien van voldoende kledinghangers. Indien nodig kunnen de kledinghangers worden bijbesteld onder het hotel supplies. Na een lange tijd zul je merken dat het douchegordijn toe is aan vervanging. Bestel snel een nieuwe bij Facility Trade Group. 

 

Geef de medewerkers een prettige werkervaring 

De medewerkers die je in dienst hebt, voeren iedere dag opnieuw de werkzaamheden uit. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden, bijvoorbeeld de schoonmaak, zijn zij verschillende materialen nodig. Een wasgoedwagen is bijvoorbeeld ideaal om het wasgoed in op te sparen. De medewerkers kunnen ook een aantal keren heen en weer lopen, maar dat is verloren tijd. Voorzie de medewerkers van een wasgoedwagen en ontdek de efficiëntie.

 

https://facilitytradegroup.nl/