Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

Voordelig uit eten gaan in een restaurant Ridderkerk

Uit eten gaan is leuk om te doen. Jezelf lekker laten verwennen met heerlijke maaltijden, een lekker wijntje, of gewoon sushi afhalen. Maar elke keer uit eten in een restaurant Ridderkerk is wel prijzig. Daarom een aantal tips om te besparen als je uiteten gaat in een heerlijk restaurant Ridderkerk. 

Sla een voorgerecht over

Sla bij een voordelig avondje uit eten  in een restaurant Ridderkerk het voorgerecht over! Neem in plaats van een groot voorgerecht, een mandje stokbrood met kruidenboter of tapenade! Een stuk goedkoper en ook erg lekker. Ook kan je besparen op drankjes. Bestel daarom naast je wijntje, biertje of frisje ook altijd een karaf met kraanwater. De meeste restaurants geven deze gratis weg of voor een minimale prijs. Zo voorkom je dat je echte dorst krijgt tijdens het eten en kan je tegelijkertijd toch lekker genieten van je favoriete drankje 

Lekker fietsen

Het restaurant Ridderkerk ligt in het centrum. Kom je uit de buurt? Pak dan gewoon de fiets. Zo bespaar je de hoge parkeerkosten in de binnenstad. En als voordeel, niemand hoeft de BOB te zijn. Ook ideaal! Kan je toch nog dat extra wijntje drinken. Wil je na het eten een dessert? Kies er dan voor om het gebruikelijke kopje thee of koffie  achterwege te laten. Je bent toch makkelijk zo’n 3 euro per persoon extra kwijt. Drink daarom in het vervolg thuis nog even een kopje koffie of thee, net zo lekker, maar een stuk goedkoper. Wil je echt goedkoop eten in een restaurant Ridderkerk? Kijk dan of ze meedoen met Groupon of vakantieveilingen. Zo kun je vaak korting besparen op een diner. Ga op deze manier lekker vaak uit eten en betaal zo min mogelijk kosten!  Eet smakelijk en geniet van je diner in het restaurant Ridderkerk.