Restaurant Kellys
Image default
Entertainment

Stretchtenten huren: onmisbaar op een outdoor event

Stretchtenten huren is de eenvoudigste manier om een outdoor event te voorzien van beschutting en een gezellige plek. Zeker bij evenementen die overdag plaatsvinden, is het belangrijk om voor bezoekers voldoende plekken te creëren met schaduw. De volle zon zorgt in de zomer op veel evenementen voor bezoekers die last krijgen van uitdroging, oververhitting of een zonnesteek. Stretchtenten huren kan helpen om deze problemen op te lossen, maar er zijn meerdere goede redenen om voor deze tenten te kiezen.

Stretchtenten: beschut, maar toch open

Een stretchtent zorgt voor beschutting, maar toch behouden mensen onder deze tent het open gevoel. De wanden zijn namelijk open. Dat is handig op een evenement, want ook wanneer mensen in de tent staan, willen zij waarschijnlijk niets missen van de omgeving. Wanneer u ervoor kiest om stretchtenten te huren, dan voorziet u in deze behoefte.

Een plek om even te eten en te drinken

Organiseert u een evenement met foodtrucks of andere eetkraampjes waar gasten eten en drinken kunnen halen, dan zullen uw gasten het waarderen als er ergens een plek wordt gecreëerd waar even rustig van een hapje en drankje genoten kan worden. Zet onder de tent stoelen of banken en tafels neer en voilà: daar is deze plek.

Extra bescherming voor apparatuur

Het kan natuurlijk zo zijn dat er op uw evenement apparatuur aanwezig is die u wilt afschermen, mochten de weersomstandigheden veranderen. Denk aan een DJ booth. U kunt ervoor kiezen om deze onder een tent te plaatsen om zo extra bescherming te bieden.

Snel opgezet en in elk formaat

Stretchtenten huren is makkelijk en voordelig. U kunt deze in talloze maten huren bij bijvoorbeeld Olijslagers Tentenverhuur. U vindt hier stretchtenten in alle mogelijke formaten. Ook het huren van meerdere exemplaren is uiteraard mogelijk. Ook voor grote evenementen kunt u hier dus stretchtenten huren.

https://www.olijslagers.nl/