Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

Hoe exclusiever, hoe beter!

Er is altijd wel iets te vieren en bij feest hoort natuurlijk taart. Alleen waarom zou je zomaar één of meer taarten uit de supermarkt halen als je ook een persoonlijk tintje aan de taart kunt geven? Steeds meer mensen willen graag hun verjaardag, jubileum, bruiloft of een feestdag speciaal vieren. Je wordt ten slotte maar één keer in je leven 18 of 50, bent maar één keer 25 jaar getrouwd en bij jouw bruiloft mag een prachtige, exclusieve taart natuurlijk ook niet ontbreken. Je moet er in het leven zelf een feestje van maken en daarom geldt volgens Sabredy’s Pastry Shop voor iedere taart bij een speciale gelegenheid: hoe exclusiever, hoe beter!

Unieke taarten voor iedere gelegenheid

Een unieke taart laten maken voor een speciale gelegenheid staat garant voor succes. Iedereen wordt blij van taart of cupcakes en het geeft de viering direct een geweldig persoonlijk tintje. De taart is vaak het middelpunt, dus het is niet heel gek dat steeds meer mensen graag groots willen uitpakken met een bijzondere taart op een bijzonder moment. Maar waar en door wie laat je zo’n unieke taart maken?

Een bijzonder moment vraagt om een bijzondere taart

Als je graag een unieke taart wilt laten maken voor een bijzondere gelegenheid, dan kun je een professionele taartenmaker zoals Sabredy’s Pastry Shop in Almere vragen om jouw taart te ontwerpen. Hier worden al jarenlang de meest veelzijdige en exclusieve taarten gemaakt op basis van de wensen van de klant. Een zelfgekozen thema of eigen ideeën maken de taart echt exclusief.

De techniek (icing en ouwel)

Het ontwerp van een taart of cake zorgt ervoor dat jouw taart uniek is. De technieken waarmee een taart goed customize gemaakt kan worden, zijn onder andere icing en het bedrukken van ouwel. Icing is een soort van glazuur, alleen wordt royal icing hard waardoor bijvoorbeeld een koekje een knapperig laagje krijgt en het ontwerp blijft perfect intact. Met icing kunnen simpele koekjes en taarten omgetoverd worden tot ware kunstwerkjes. Ouwel kun je vergelijken met fondant waar makkelijk een eigen design op geprint kan worden met eetbare inkt. Dankzij deze technieken zijn de mogelijkheden van een persoonlijke, unieke taart echt eindeloos. Deze technieken kunnen worden toegepast op allerlei soorten taarten en andere zoetigheden zoals:

  • Bruidstaarten
  • Cupcakes
  • Koekjes
  • Geboortetaarten
  • Kindertaarten
  • Verjaardagstaarten
  • Abraham en Sarah taarten
  • MacaronsDrip cakes

Wil jij zelf graag de technieken voor het creëren van een perfect styled cookie of cake onder de knie krijgen? Volg dan een leuke en professionele workshop taart decoratie bij Sabredy’s Pastry Shop en ontdek op hoeveel mooie manieren je een taart kunt decoreren.

http://www.sabredyspastryshop.com/