Restaurant Kellys
Image default
Beauty en verzorging

Prachtige oogopslag

Wimperextensions One by One

Of wat is pmu wenkbrauwen?

Prachtige oogopslag

Droomwimpers maakt gebruik van de beste technieken op het gebied van wimperextensions. Neem nu de wimperextensions one by one. Voor slechts 35 euro krijg je mooie, lange wimpers. De naam zegt het al: bij wimperextensions one by one, worden de extensions een voor een aangebracht. Dit zorgt voor een optimaal resultaat. Bij wimperextensions Zutphen mag je zelf de lengte en de krul van de extensions uitkiezen. Daarnaast bespaar je tijd, doordat de wimperhaartjes wel 6 weken mooi blijven zitten! 

Refills

Als je voor het eerst komt, duurt het zo’n 1,5 uur om de wimperhaartjes te laten zetten.  Het is ook mogelijk om de extensions te laten bijwerken. Een refill duurt ongeveer 60 minuten. Je ontvangt een stempelkaart: na 5 behandelingen krijg je 20% korting op de volgende behandeling. 

Wimpers zetten

Wil je zelf wimpers leren zetten? Dat kan ook bij Wimperextensions Zutphen.  De salon biedt verschillende cursussen, waaronder de cursus One by One wimperextensions. De cursus is bedoeld voor startende wimperstylistes. Als je nog geen ervaring hebt, maar wel een certificaat wilt behalen, is deze cursus geschikt voor jou. Je leert de fijne kneepjes van het mooie vak van wimperstyliste. Om de kwaliteit te garanderen, duurt de cursus 4 dagdelen. Je dient zelf voor een geschikt model te zorgen. Voorafgaand aan de cursus ontvang je een starterspakket met de basisbenodigdheden. De kosten van de One by One wimperextensions cursus zijn 299 euro. Dit is exclusief btw en inclusief startpakket.  De salon is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast kun je er gratis parkeren. Een afspraak maken, kan heel gemakkelijk online, per telefoon of via Whatsapp. Of je kunt mailen naar info@wimperextensionszutphen.nl.  De salon is ook te vinden op social media. Like je de salon op Facebook of insta, dan maak je kans op een waardebon voor wimperextensions one by one t.w.v. 35 euro.

https://droomwimpers.nl