Restaurant Kellys
Image default
Dienstverlening

Op een professionele manier grote bestanden versturen

Als u eigenaar bent van een bedrijf of wanneer u een ondernemer bent, wilt u natuurlijk professionaliteit uitstralen. Ditzelfde geldt wanneer u grote bestanden wilt versturen. Het komt niet echt professioneel over wanneer u een groot bestand heeft dat u wilt overdragen voor bijvoorbeeld een presentatie of een bijeenkomst dat u in stukken heeft geknipt omdat u het anders niet kunt overdragen of wanneer u gebruik maakt van een USB-stick dat makkelijk kwijt kan raken. 

U wilt daarom gaan voor een veilige manier waarop u dit soort bestanden over kunt dragen en het liefste wilt u ook dat de overdracht er professioneel uitziet. Websites zoals secudoc.nl bieden hier de mogelijkheid in. Naast dat het niet meer nodig is om bestanden in stukken te knippen, is het nu ook gewoon mogelijk om meerdere grote bestanden aan een ander over te dragen door middel van professionele technieken die dit soort websites aanbieden. Grote bestanden versturen is nu niet alleen makkelijk, maar geschiedt ook op een professionele manier.

 

Een professionele uitstraling bij grote bestanden versturen

Met name bij bedrijven is het van belang dat bestanden op een professionele manier worden verstuurd, omdat hiermee vertrouwen wordt gewekt met de klanten. Daarom bieden bedrijven als SecuDoc een tal van opties aan waarmee kan worden gezorgd dat het versturen en het ontvangen van bestanden er op een professionele manier uitziet en op de achtergrond op een veilige manier gebeurd. 

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het logo van uw bedrijf mee te sturen wanneer u de bestanden upload of per mail verstuurd. Daarnaast is een goede overdracht van de bestanden natuurlijk ook erg professioneel. Het is daarom ook mogelijk om de ontvanger een handtekening te laten plaatsen wanneer de bestanden door hem of haar zijn ontvangen. 

Tot slot is de toevoeging van wachtwoorden niet alleen een veilige manier van het versturen en ontvangen van grote bestanden, maar geeft het ook een hele andere uitstraling mee. Door gebruik te maken van dit soort opties, zorgt u ervoor dat, met name klanten, de bestanden die u toestuurt vertrouwen. Met de invoering van de AVG-wetgeving is het steeds belangrijker geworden dat mensen zorgvuldig omgaan met de informatie van derden. Ditzelfde geldt voor het grote bestanden versturen